Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Salesforce: Νέοι πωλητές φλερτάρουν με τη μετοχή της

  • Home
  • US Markets
  • Salesforce: Νέοι πωλητές φλερτάρουν με τη μετοχή της
Salesforce share

Τεχνική ανάλυση της μετοχής

Μόνιμα σε πτωτική τάση το τελευταίο 12μηνο, έχοντας μάλιστα χάσει τη μισή της αξία στο ταμπλό, η μετοχή της Salesforce βρέθηκε πρόσφατα εκ νέου σε αρνητικό έδαφος μετά τη διάσπαση των 160 δολαρίων που αφορούν εξάλλου και στον μεσοπρόθεσμης αξίας σχηματισμό συσσώρευσης. Πλέον, το τρέχον επίπεδο των 162 αφορά σε αντίσταση, όπου παράγεται επιθετικό σήμα short, με επόμενο στόχο στην πτώση τα 135 και έξοδο πάνω από 170 σε κλείσιμο συνεδρίασης.

Ανησυχία για την κάμψη της κερδοφορίας

Σε χρηματοοικονομικό επίπεδο, παρόλο που η εταιρεία έχει καταφέρει να διατηρήσει αλώβητο το momentum προσθέτοντας κάθε τρίμηνο πέριξ του 15% σε κύκλο εργασιών, ωστόσο ανησυχία προκαλεί η έντονη κάμψη της κερδοφορίας, που για το β’ τρίμηνο είδε -87%, μετά από τα -94, -110 και -56% των προηγούμενων. Και προφανώς, μην εμφανίζοντας θετική απόδοση, οι μέτοχοι δεν την προτιμούν, τουλάχιστον στο μέτρο μιας μεσο-μακροπρόθεσμης προσέγγισης, κάτι που με τη σειρά του οδηγεί σε έλλειψη σαφούς επενδυτικής βάσης.

Για δωρεάν τεχνική ανάλυση μετοχών, το αμερικανικό χρηματιστήριο σήμερα και άλλες μετοχές χρηματιστηρίου, μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.