Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Ο Γενικός Δείκτης σκαρφάλωσε πάνω από τις 850 μονάδες

Με χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα, το ΧΑ κατάφερε να απορροφήσει με τον καλύτερο τρόπο τις πιέσεις των πωλητών, και να γυρίσει μια χαμένη παρτίδα.

Παρά το γεγονός ότι από την αρχή της συνεδρίασης ο ΓΔ βρέθηκε σε αρνητικό έδαφος, σταδιακά βγήκαν υποστηρικτικές αγορές που τον οδήγησαν σε κλείσιμο στα υψηλά ημέρας. Το εύρος διακύμανσης ήταν και πάλι στενό, χωρίς όμως να αμελείται το γεγονός ότι το momentum είναι θετικό, με στόχο τις 870 μονάδες.

Σε γενικότερη ανάλυση, όσο ο Δείκτης συντηρείται πάνω από τις 785-800, τόσο το ανοδικό σενάριο τροφοδοτείται, με την πρωθύστερη παρατήρηση ότι έχει αναδειχθεί σε πρωταθλητή ανθεκτικότητας συγκριτικά με όλους τους μεγάλους χρηματιστηριακούς δείκτες σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Tο ενδιαφέρον σε ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΜΥΤΙΛ και τράπεζες συνεχίζεται, καθώς αφορούν στις μετοχές σηματωρούς τόσο από άποψη απόδοσης όσο και στάθμισης, ενώ δεν πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στην αγορά εισηγμένων εταιρικών ομολόγων, των οποίων οι αποδόσεις στη λήξη έχουν τουλάχιστον διπλασιαστεί σε σχέση με το ύψος του επιτοκίου κουπονιού.

Για καθημερινές τεχνικές αναλύσεις του Γενικού Δείκτη μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.