Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Επανέρχονται τα κρυπτονομίσματα στα επίπεδα των προηγούμενων εβδομάδων

  • Home
  • Crypto News
  • Επανέρχονται τα κρυπτονομίσματα στα επίπεδα των προηγούμενων εβδομάδων

Οι επενδυτές παραμένουν νευρικοί για τον πληθωρισμό και τη μακροοικονομική αβεβαιότητα που απειλεί να ρίξει την παγκόσμια οικονομία σε μια απότομη ύφεση.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin πέρασε το Σαββατοκύριακο σε μια γνώριμη θέση, κινούμενο άνετα πάνω από τα 19.000 δολάρια. διαπραγματευόταν πρόσφατα στα 19.387 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο 2,23% τις τελευταίες 24 ώρες και προς το κάτω μέρος του στενού εύρους που καταλαμβάνει για το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων πέντε εβδομάδων.

Ethereum (ΕΤΗ) και Altcoins

Το ether κατάφερε να σκαρφαλώσει και πάλι στα 1.365 δολάρια με άνοδο 3,89%, στο σημείο που βρισκόταν εδώ και εβδομάδες.

Τα altcoins και τα κυριότερα tokens βρίσκονται κι αυτά στο πράσινο τις τελευταίες 24 ώρες, με τα Cardano (ADA) και Polygon (MATIC) να σημειώνουν την μεγαλύτερη άνοδο, με 3,87% και 7,88% αντίστοιχα. Τα Ripple (XRP), Chainlink (LINK) και Quant (QNT) υποχωρούν ελαφρώς.

Ο Διευθυντής Μηχανικών της Ripple εγκαταλείπει την εταιρεία

Ο επικεφαλής μηχανικός της Ripple ανακοίνωσε το Σαββατοκύριακο ότι αποχωρεί από την εταιρεία για να χαράξει νέους ορίζοντες, τους οποίους επέλεξε να μην αποκαλύψει.

Η αποχώρηση του Bougalis έρχεται καθώς η Ripple αρχίζει να δοκιμάζει ένα sidechain του XRP ledger που είναι συμβατό με τα έξυπνα συμβόλαια που βασίζονται στο Ethereum. Αυτό θα επιτρέψει στους προγραμματιστές που είναι εξοικειωμένοι με το πολύ μεγαλύτερο λογισμικό Ethereum Virtual Machine (EVM) να αναπτύξουν τον κώδικά τους στο Ripple.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.