Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Στάσιμα παραμένουν τα κρυπτονομίσματα για άλλη μια εβδομάδα

  • Home
  • Crypto News
  • Στάσιμα παραμένουν τα κρυπτονομίσματα για άλλη μια εβδομάδα

Το οικονομικό μέλλον της κρυπτο-αγοράς φαίνεται να έχει μια ελαφρώς πιο ρόδινη απόχρωση, αλλά όχι αρκετή για να ξεσηκώσει το bitcoin και άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα από τα εβδομαδιαία σκαμπανεβάσματά τους.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin συνέχισε να βρίσκεται κάτω από τα 19.300 δολάρια, λίγες μ.β. κάτω από το σημείο όπου βρισκόταν 24 ώρες νωρίτερα, αλλά σταθερά πάνω από το όριο των 19.000 δολαρίων που έχει χρησιμοποιήσει ως κατώτατη στήριξη από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ethereum (ETH) και Altcoins

To Ether επίσης συνέχισε να βρίσκεται κοντά στα 1.350 δολάρια, επίσης ελαφρώς χαμηλότερα από την Κυριακή, την ίδια ώρα.

Άλλα σημαντικά altcoins ήταν μικτά νωρίτερα τη Δευτέρα, αλλά χρωματίστηκαν κόκκινα αργότερα. Τα Polkadot (DOT), Quant (QNT) και Monero (XMR) είναι τα μόνα από τα μεγάλα altcoin που φαίνεται ότι σημειώνουν άνοδο εν μέσω της πτώσης των υπολοίπων.

Η Apple αρνείται να απαλλάξει τα NFTs από το τέλος 30% του App Store

Σε άλλα νέα, η de facto απαγόρευση του τεχνολογικού γίγαντα για τις συναλλαγές NFT από ομότιμο σε ομότιμο είναι πιθανό να παραμείνει, καθώς η Apple απέρριψε τις εκκλήσεις για την απαλλαγή των NFTs από τον «φόρο της Apple» ύψους 30% στις αγορές εντός εφαρμογής.

Οι δημιουργοί και οι αγορές αντιδρούν εδώ και καιρό στις χρεώσεις, επιλέγοντας να περιορίσουν τις λειτουργίες NFT εντός της εφαρμογής παρά να χάσουν ένα τεράστιο κομμάτι των εσόδων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.