Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Με το δεξί ξεκινά η εβδομάδα στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Με εμφανή τα σημάδια αισιοδοξίας, ο Γενικός Δείκτης σκαρφάλωσε στην περιοχή των 870 μονάδων μετά από μια καθαρή επικράτηση των αγοραστών. Και παρά τις 4 ανοδικές περασμένες εβδομάδες, ο Δείκτης φαίνεται ότι αντέχει να φθάσει στις 890, εν είδει κύριας αντίστασης, με το σήμα από τις 800 να παραμένει εν ισχύ.

Βασικός πρωταγωνιστής στην πρώτη συνεδρίαση της χρηματιστηριακής εβδομάδας ήταν η μετοχή της ΔΕΗ, διότι αφενός διέσπασε σημαντικό μεσοπρόθεσμο σχηματισμό συσσώρευσης μετά από πολύμηνη απαξίωση στο ταμπλό, αφετέρου η εν λόγω διάσπαση ήλθε με σημαντικούς όγκους 2 φορές ανώτερους του μεσοσταθμικού, ώστε να λογίζεται ισχυρό και το σήμα αγοράς, με στόχο τα 7,60 ευρώ και στενό στοπ κάτω από 5,80 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι παρακολουθούμε την αγορά και από την εφαρμογή echofin, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε απευθείας στο site μας.

Παρόμοια συμπεριφορά είχε και η μετοχή της BIO που κατάφερε να δώσει πρώιμο σήμα αγοράς μετά από τουλάχιστον 1 έτος, μόνιμα υποτιμημένη και ..αδικημένη συγκρίνοντας με τη χρηματοοικονομική της κατάσταση.

Ο ΓΔ φαίνεται να έχει κοντινές στηρίξεις στις 855 μονάδες, σε περίπτωση πισωγυρίσματος, και αναμένουμε τον ρυθμό που θα δώσει η Wall Street στα πλαίσια της μεταστρεφόμενης νομισματικής πολιτικής της Fed στον πόλεμο με τον πληθωρισμό των ΗΠΑ.

Για καθημερινές τεχνικές αναλύσεις του Γενικού Δείκτη μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.