Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Τα κρυπτονομίσματα αφήνουν πίσω τους το χάος της FTX και βολεύονται στις νέες τους στηρίξεις

  • Home
  • Crypto News
  • Τα κρυπτονομίσματα αφήνουν πίσω τους το χάος της FTX και βολεύονται στις νέες τους στηρίξεις
golden bitcoins
golden bitcoins

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της FTX, John J. Ray, είχε κάποιες σκέψεις για τον προκάτοχό του, τον ιδρυτή του προβληματικού ανταλλακτηρίου κρυπτογράφησης Sam Bankman-Fried, σε μια κατάθεση στο δικαστήριο του Delaware: o Ray, ο οποίος βοήθησε να προεδρεύσει στην πολύκροτη πτώχευση της ενεργειακής εταιρείας Enron πριν από δύο δεκαετίες, σημείωσε ότι η FTX λειτουργούσε λιγότερο επαγγελματικά «από έναν πάγκο με λεμονάδες της γειτονιάς».

Από την υπονομευμένη ακεραιότητα των συστημάτων και την ελαττωματική ρυθμιστική εποπτεία στο εξωτερικό, μέχρι τη συγκέντρωση του ελέγχου στα χέρια μιας πολύ μικρής ομάδας άπειρων, μη έμπειρων και δυνητικά εκτεθειμένων ατόμων, η κατάσταση αυτή είναι πρωτοφανής, όπως δήλωσε.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin πήρε την είδηση «με το μαλακό», διαπραγματευόμενο πλάγια για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ακόμη και όταν εμφανίστηκαν πρόσθετες αποκαλύψεις από έγγραφα που συνδέονται με την αίτηση της FTX για προστασία από την πτώχευση. Σήμερα έχει σημειώσει άνοδο περίπου 1% και καλά κρατεί στη στήριξη των 16.000 δολαρίων που έχει βρει τις τελευταίες εννέα ημέρες.

Εthereum και (ETH) Altcoins

Το ether άλλαζε χέρια λίγο πάνω από την πιο πρόσφατη στήριξη των 1.200 δολαρίων, κερδίζοντας περίπου 1,5%.

Τα περισσότερα altcoins ήταν αμετάβλητα, άλλα λίγο πράσινα και άλλα στο κόκκινο, αν και το κουπόνι VGX της Voyager σημείωσε άνοδο άνω του 48% αφού αναφέρθηκε ότι το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Binance ετοίμαζε προσφορά για τη χρεοκοπημένη πλατφόρμα δανεισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.