Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Τα κρυπτονομίσματα γιόρτασαν την Ημέρα των Ευχαριστιών πέριξ του αμετάβλητου

  • Home
  • Crypto News
  • Τα κρυπτονομίσματα γιόρτασαν την Ημέρα των Ευχαριστιών πέριξ του αμετάβλητου

Οι αγορές ηρέμησαν τις τελευταίες τρεις ημέρες, υποστηριζόμενες μαζί με τους δείκτες μετοχών από τις ενδείξεις ότι η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ θα υποχωρήσει από την τρέχουσα «δίαιτά» της για αυξήσεις των επιτοκίων κατά 75 μονάδες βάσης. Αρκετοί παρατηρητές της κρυπτογράφησης λένε ότι οι πρόσφατες πανωλεθρίες μπορεί τελικά να ενισχύσουν τη βιομηχανία αναγκάζοντας τις ρυθμιστικές αρχές να εντείνουν τις προσπάθειές τους, οι περισσότεροι αναλυτές παραμένουν πτωτικοί ως προς τις τιμές.

Bitcoin (BTC)

Η τιμή του Bitcoin δεν μετακινήθηκε σχεδόν καθόλου στις διακοπές της Ημέρας των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ. Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς διαπραγματεύεται περίπου στα 16.500 δολάρια, σχεδόν αμετάβλητο τις τελευταίες 24 ώρες.

Το BTC κλείνει, έτσι, την εβδομάδα κοντά στην στήριξη των 16.000 δολαρίων στην οποία το βλέπουμε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, αν και έκανε μια σύντομη βουτιά κάτω από τα 15.500 δολάρια τη Δευτέρα, εν μέσω φόβων για το μέλλον της εταιρείας συναλλαγών και δανεισμού κρυπτογράφησης Genesis Global Capital, η οποία έχει εμπλακεί στην κατάρρευση της πλατφόρμας κρυπτογράφησης FTX.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether άλλαζε πρόσφατα χέρια περίπου στα 1.185 δολάρια, επίσης πέριξ του αμετάβλητου. Τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα ήταν μικτά, με πολλά όπως το XRP, το SOL και το SHIB  να σημειώνουν άνοδο και άλλα όπως το UNI, το LTC και το ADA,  πτώση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.