Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Το DOGE τάραξε τα νερά στην ήσυχη κρυπτο-αγορά το Σαββατοκύριακο

  • Home
  • Crypto News
  • Το DOGE τάραξε τα νερά στην ήσυχη κρυπτο-αγορά το Σαββατοκύριακο

Σε ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο διακοπών στις αγορές κρυπτονομισμάτων, το DOGE έκανε θόρυβο, καθώς το δημοφιλές memecoin σημείωσε άνοδο 16% κατά το προηγούμενο 24ωρο και διαπραγματευόταν πάνω από 10 σεντς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το DOGE έχει αυξηθεί σχεδόν 50% από την περασμένη Δευτέρα, με τα περισσότερα κέρδη του να σημειώνονται κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Ημέρας των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ την Πέμπτη.

Οι λόγοι της εκτίναξης, ωστόσο, ήταν δύσκολο να προσδιοριστούν, αν και υπάρχει η πιθανότητα το νέο αφεντικό του Twitter, Elon Musk, και ο συνιδρυτής του Ethereum, Vitalik Buterin, να συνεργαστούν για τη βελτίωση του DOGE.

Bitcoin (BTC)

Οι επενδυτές που ανησυχούν για μια ακόμη πτώση των τιμών στις αγορές κρυπτογράφησης μετά την FTX θα μπορούσαν να πάρουν θάρρος από την ανθεκτικότητα του bitcoin, αν και η ικανότητα του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος να κρατήσει την θέση του πάνω από τα 16.000 δολάρια για ακόμη λίγες ημέρες δύσκολα υποδηλώνει ότι πλησιάζει μια πιο μόνιμη ανάκαμψη.

Το BTC, λοιπόν διαπραγματευόταν πρόσφατα περίπου στα 16.200 δολάρια, κάτω περίπου 2% και περίπου εκεί που βρισκόταν την Τετάρτη, όταν οι ΗΠΑ άρχισαν τους εορτασμούς για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Ethereum (ETH) και Altcoins

To ether άλλαζε πρόσφατα χέρια κάτω από τα 1.200 δολάρια, περίπου στα ίδια επίπεδα με το Σάββατο, την ίδια ώρα.

Εκτός από το DOGE, τα περισσότερα altcoins διαπραγματεύονται πλαγιοπτωτικά σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.