Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

 To bitcoin ανεβαίνει και πάλι αργά αλλά σταθερά

  • Home
  • Crypto News
  •  To bitcoin ανεβαίνει και πάλι αργά αλλά σταθερά

Οι αγορές – συμπεριλαμβανομένης και αυτής της κρυπτογράφησης – αναμένουν σήμερα τις παρατηρήσεις του προέδρου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, Τζερόμ Πάουελ, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να μιλήσει για τη δημοσιονομική και νομισματική πολιτική την Τετάρτη.

Το Bitcoin συνέχισε την άνοδό του από τη Δευτέρα, παρά τη συνεχιζόμενη ανησυχία των επενδυτών σχετικά με τις επιπτώσεις της FTX, τη νομισματική επιφυλακτικότητα της κεντρικής τράπεζας και τον πιθανό αντίκτυπο των μαζικών διαδηλώσεων στην Κίνα για τους σκληρούς περιορισμούς της χώρας στον τομέα του covid.

Bitcoin (BTC)

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση διαπραγματεύεται σήμερα πάνω από τα 16.880 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο σχεδόν 2,5% κατά το προηγούμενο 24ωρο, φτάνοντας το υψηλότερο σημείο του εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Είναι άξιο αναφοράς, βέβαια, πως έχει επιδείξει αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα, αφού έχει καταφέρει  να διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό πάνω από τη στήριξη των 16.000 δολαρίων στον σχεδόν ένα μήνα από τότε που το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης FTX άρχισε να καταρρέει.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether τα πήγε ακόμη καλύτερα, καθώς ανέβηκε πάνω από 4% στα 1.266 δολάρια, το υψηλότερο επίπεδο από τη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Άλλα σημαντικά altcoins πήραν διάφορες αποχρώσεις του πράσινου, οι περισσότερες από αυτές σκούρες, με το UNI, το token της πλατφόρμας Uniswap που βασίζεται σε έξυπνες συμβάσεις, και το SUSHI, το token του αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου SushiSwap, να σημειώνουν πρόσφατα άνω του 7% το καθένα.

Το δημοφιλές DOGE συνέχισε επίσης τη δυναμική του, σημειώνοντας άνοδο 6% φτάνοντας τα 7 αμερικανικά σεντς, με συνολική αύξηση 50% την τελευταία εβδομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.