Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Η κρυπτο-αγορά γιόρτασε με τις δηλώσεις Powell ενώ έμεινε ανεπηρέαστη από αυτές του Bankman-Fried

  • Home
  • Crypto News
  • Η κρυπτο-αγορά γιόρτασε με τις δηλώσεις Powell ενώ έμεινε ανεπηρέαστη από αυτές του Bankman-Fried

H νύξη του προέδρου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, Jerome Powell, ότι η Fed θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια πιο ήπια αύξηση των επιτοκίων στη συνεδρίαση του Δεκεμβρίου έστειλε τις τιμές των κρυπτονομισμάτων – μεταξύ άλλων – υψηλότερα.

Από την άλλη, οι τιμές δεν φαίνεται να επηρεάστηκαν – ή να εντυπωσιάστηκαν – από τις τελευταίες δηλώσεις του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της FTX, Sam Bankman-Fried, σε ζωντανή συνέντευξη στους New York Times σχετικά με τα λάθη που οδήγησαν στην αίτηση της FTX για προστασία από την πτώχευση στις 11 Νοεμβρίου. Ο Bankman-Fried μίλησε με γενικότητες, κοιτάζοντας συχνά προς το πάτωμα, επιμένοντας, ωστόσο, πως δεν προσπάθησε ποτέ να διαπράξει απάτη.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin διαπραγματευόταν πρόσφατα πάνω από τα 17.108 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο 1,4% τις τελευταίες 24 ώρες και την τρίτη συνεχόμενη ημέρα κερδών.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether άλλαζε χέρια πάνω από τα 1.280 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο 1,3%.

Άλλα σημαντικά altcoins βρίσκονται επίσης στο πράσινο σήμερα με το MATIC, το token του Polygon, να σημειώνει άνοδο άνω του 5%. Το δημοφιλές DOGE, ωστόσο, αντέστρεψε την τάση, σημειώνοντας πτώση άνω του 3% μετά από άνοδο περίπου 50% τις προηγούμενες οκτώ ημέρες, παραμένοντας βέβαια ελαφρώς πάνω από τα 10 σεντς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.