Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Το σύντομο πάρτυ των crypto έληξε άδοξα

  • Home
  • Crypto News
  • Το σύντομο πάρτυ των crypto έληξε άδοξα

Οι τιμές της κρυπτογράφησης, οι οποίες είχαν πάρει τα πάνω τους αυτή την εβδομάδα υποχώρησαν την Πέμπτη, υπογραμμίζοντας την επιφυλακτικότητα των επενδυτών σχετικά με την τύχη του κλάδου και της ευρύτερης οικονομίας. Αλλά στις 36 ώρες που μεσολάβησαν από τις δηλώσεις του Powell, τα κρυπτονομίσματα δεν εντυπωσιάστηκαν από την προοπτική αυξημένης ρευστότητας και ανησυχούν περισσότερο για τη «μετάδοση» που συνδέεται με την κατάρρευση του FTX, για να μην αναφέρουμε άλλες χρεοκοπίες του 2022 που εξακολουθούν να εξελίσσονται στα δικαστήρια.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin διαπραγματευόταν σήμερα λίγο κάτω από τα 17.000 δολάρια, σημειώνοντας πτώση 0,8% τις τελευταίες 24 ώρες, αφήνοντας πίσω του την άνοδο που είχε σημειώσει για τρεις συνεχόμενες ημέρες εν μέσω ενθαρρυντικών στοιχείων για την απασχόληση και την παραγωγικότητα και ελπίδων ότι η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ ήταν έτοιμη να μειώσει την επιθετική νομισματική πολιτική της.

Εthereum (ETH) και Altcoins

Το ether παρέμενε σταθερό λίγο κάτω από τα 1.300 δολάρια.

Τα περισσότερα altcoins βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό στο κόκκινο, με το DOGE να συνεχίζει τη χθεσινή του πτώση σήμερα με πάνω από -4%, αφού είχε αναρριχηθεί κατά περίπου 50% σε μια περίοδο οκτώ ημερών που ξεκίνησε στις 22 Νοεμβρίου.

Το MATIC, το token της πλατφόρμας blockchain του επιπέδου 2 Polygon, σημείωσε και αυτό πτώση άνω του -2%, αφού αυξήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες εν μέρει λόγω της είδησης ότι το API του θα αναπτυχθεί σύντομα στην υπηρεσία ευρετηρίασης WEB 3.0, The Graph.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.