Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Η πτώση συνεχίζεται στην κρυπτο-αγορά εν μέσω καλών οικονομικών ειδήσεων στις ΗΠΑ

  • Home
  • Crypto News
  • Η πτώση συνεχίζεται στην κρυπτο-αγορά εν μέσω καλών οικονομικών ειδήσεων στις ΗΠΑ

Στις αγορές κρυπτογράφησης δεν άρεσε ο ήχος των καλών οικονομικών ειδήσεων, στέλνοντας τις τιμές προς τα κάτω τη Δευτέρα, καθώς ο απροσδόκητα ισχυρός δείκτης υπηρεσιών του Institute of Supply Management για τον Νοέμβριο τροφοδότησε εκ νέου τους φόβους ότι η αμερικανική οικονομία θα απαιτήσει από την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ να χορηγήσει μια πιο μακροπρόθεσμη δόση σκληρών αυξήσεων των επιτοκίων.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin διαπραγματεύεται σήμερα με πτώση σχεδόν 2% τις τελευταίες 24 ώρες, αν και κρατήθηκε πάνω από τη στήριξη των 17.000 δολαρίων των τελευταίων έξι ημερών. Φαίνεται, λοιπόν, πως έχει ξεπεράσει την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου κρυπτογράφησης FTX, αν και εξακολουθεί να υπόκειται σε πιο μικρούς «ανέμους» που το έχουν κάνει να βυθίζεται και να ανεβαίνει με μικρά βήματα σε μεγαλύτερα μακροοικονομικά γεγονότα.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether άλλαζε πρόσφατα χέρια πάνω από τα 1.260 δολάρια, σημειώνοντας πτώση άνω του 3%.

Άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα πέρασαν μεγάλο μέρος της ημέρας στο κόκκινο με το CRO, το token του ανταλλακτηρίου Crypto.com, να υποχωρεί περισσότερο από 4% και το DOT, το κρυπτονόμισμα του πρωτοκόλλου διαλειτουργικότητας blockchain Polkadot, να βυθίζεται περισσότερο από 3%. Το AXS, το token της πλατφόρμας του παιχνιδιού Axie Infinity, από την άλλη, σημείωσε άνοδο σχεδόν 20% και διαπραγματεύθηκε σε τιμή άνω των 8,40 δολαρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.