Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Αναθάρρησαν τα κρυπτονομίσματα

Οι αγορές κρυπτογράφησης φαίνεται πως φοβούνται τα γεγονότα εντός και εκτός του κλάδου που θα μπορούσαν να στείλουν τις τιμές σε χαμηλότερα επίπεδα αλλά έχουν αναθαρρήσει σήμερα.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin αγνόησε τις ανησυχίες σχετικά με τον πληθωρισμό, την οικονομία που καταρρέει και τα τελευταία προβλήματα της κρυπτογράφησης, σημειώνοντας άνοδο 2,3% κατά το προηγούμενο 24ωρο. Μια άνοδος που ξεκίνησε αργά χθες το έφερε πάνω από τα 17.200 δολάρια, το υψηλότερο σημείο του από τις αρχές της Δευτέρας.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether άλλαζε πρόσφατα χέρια ακριβώς κάτω από την πιο πρόσφατη στήριξη των 1.300 δολαρίων, με κέρδη σχεδόν 4%, αφού οι προγραμματιστές του Ethereum καθόρισαν ότι το επόμενο hard fork του δικτύου, με την ονομασία «Shanghai», θα γίνει τον Μάρτιο του 2023. Το fork του Μαρτίου και ένα δεύτερο το φθινόπωρο θα δώσουν χρόνο στους προγραμματιστές να επικεντρωθούν σε τεχνικά ζητήματα και θα ανακουφίσουν το άγχος των ατόμων που έχουν κλειδώσει τα ETH τους (και τυχόν συσσωρευμένες ανταμοιβές) στο έξυπνο συμβόλαιο Beacon Chain staking.

Τα περισσότερα άλλα σημαντικά altcoins βρέθηκαν και αυτά στο πράσινο, με το MATIC, το token της πλατφόρμας Layer 2 Polygon, να σημειώνει άνοδο περίπου +3,3% και το EOS (EOS) σχεδόν άνω του +4%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.