Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Τα νέα της Τετάρτης ωθούν σε νέο ξεπούλημα τα crypto

  • Home
  • Crypto News
  • Τα νέα της Τετάρτης ωθούν σε νέο ξεπούλημα τα crypto

Αν η συνεδρίαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ την Τετάρτη έφερε μια ανοδική διάθεση στις αγορές κρυπτογράφησης, η δράση της Πέμπτης ήταν ένα reality check, ενώ, ενδεχομένως το γεγονός ότι το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Gemini ήταν εκτός λειτουργίας για πάνω από τρεις ώρες από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης λόγω προγραμματισμένης συντήρησης, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις από την εταιρεία, να προκάλεσε ταραχή.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin (BTC), το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, έχει υποχωρήσει σχεδόν -4% τις τελευταίες 24 ώρες, λίγο πάνω από τα 17.000 δολάρια – αρκετά μακριά από το peak των 18.300 δολαρίων που το είδαμε φευγαλέα το βράδυ της Τετάρτης.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το Ether (ETH), έχασε σχεδόν -6%, ευρισκόμενο λίγο πάνω από τα 1.200 δολάρια.

Τα υπόλοιπα altcoins βρίσκονται σε βαθύ κόκκινο, με τα DOGE και Ethereum Classic (ETC) να χάνουν άνω του -6% και τα Litecoin (LTC) και Uniswap (UNI) -7% αντίστοιχα.

Ο αριθμός των κρυπτογράφων μειώθηκε πάνω από 50%

Ο αριθμός των καθημερινά ενεργών προγραμματιστών που εργάζονται σε κορυφαίες αλυσίδες μπλοκ και αποκεντρωμένες εφαρμογές (dapps) έχει μειωθεί κατά περίπου 57% φέτος, σύμφωνα με τα δεδομένα. Τον Ιανουάριο, περίπου 3.700 προγραμματιστές ήταν ενεργοί καθημερινά, σε σύγκριση με σχεδόν 1.600 στις 14 Δεκεμβρίου.

Η πτώση ήρθε καθώς το Ether και άλλα κρυπτονομίσματα έχουν πέσει από τα υψηλά επίπεδα ρεκόρ λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν. Το ETH διαπραγματευόταν πρόσφατα σε περίπου 1.300 δολάρια, μειωμένο κατά 64% από την αρχή του έτους. Επιπλέον, ο αριθμός των έργων που κατασκευάστηκαν στην πλατφόρμα του Ethereum κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχει μειωθεί κατακόρυφα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.