Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Ήσυχα γιόρτασε τα γενέθλιά του το bitcoin κάτω από τα 17.000 δολάρια

  • Home
  • Crypto News
  • Ήσυχα γιόρτασε τα γενέθλιά του το bitcoin κάτω από τα 17.000 δολάρια
Bitcoin (BTC)

Χωρίς τούρτα, μπαλόνια ή άγριες αυξήσεις τιμών γιόρτασε το bitcoin χθες την καθιέρωσή του στο ευρύ κοινό από τον μυστηριώδη Satoshi Nakamoto το 2009. Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς πέρασε την ιδιαίτερη ημέρα του για ακόμη μια μέρα στο στενό εύρος των 16.600-17.000 δολαρίων, λίγο πάνω από τα 16.800.

Ethereum (ETH) και Altcoins

To ether ακολούθησε το παράδειγμα του bitcoin και διαπραγματεύτηκε κοντά στα 1.250 δολάρια, σταθερά εντός του εύρους που διατηρεί και αυτό από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Τα περισσότερα άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα με βάση την αγοραία αξία βρίσκονται κυρίως στο πράσινο με το SOL της Solana να κάνει νέο άλμα πάνω από +16% για να συνεχίσει την άνοδο σχεδόν μίας εβδομάδας.

Άλλοι κερδισμένοι της ημέρας είναι το NEAR του NEAR Protocol με αύξηση άνω του +9% καθώς και τα Aptos και AVAX με άνοδο άνω του +4% έκαστο.

Ορίστηκε η δίκη του Sam Bankman-Fried της FTX

Ο δικαστής που χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση καθόρισε μια προσωρινή ημερομηνία για τον Οκτώβριο για την αναμενόμενη δίκη που θα διαρκέσει εβδομάδες κατά τη διάρκεια της απαγγελίας κατηγοριών του πρώην στελέχους της FTX στο δικαστήριο του Μανχάταν το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Bankman-Fried, ο οποίος αντιμετωπίζει οκτώ διαφορετικές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων απάτη και παραβιάσεις της χρηματοδότησης προεκλογικών εκστρατειών, δήλωσε αθώος σε όλες τις κατηγορίες μέσω του δικηγόρου του κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets