Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Ασταμάτητο το bitcoin – Ξανά πάνω από τα 19.000 δολάρια

  • Home
  • Crypto News
  • Ασταμάτητο το bitcoin – Ξανά πάνω από τα 19.000 δολάρια

Η ξαφνική έντονη κινητικότητα στις αγορές κρυπτογράφησης αυτήν την εβδομάδα έλαβε μια επιπλέον ώθηση την Πέμπτη από την τελευταία μέτρηση του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή της αμερικανικής κυβέρνησης για τον Δεκέμβριο, η οποία έδειξε επιβράδυνση του ρυθμού αύξησης των τιμών στο +6,5% σε ετήσια βάση.

Πολλοί επενδυτές κρυπτογράφησης και παραδοσιακοί οικονομολόγοι εξέλαβαν την έκθεση ως ένδειξη ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ μπορεί σύντομα να κηρύξει νίκη στην εκστρατεία της για τη μείωση του πληθωρισμού, πράγμα που σημαίνει ότι τα ριψοκίνδυνα περιουσιακά στοιχεία δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν σκληρή πίεση σύσφιξης της νομισματικής πολιτικής για πολύ ακόμη.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin (BTC) σημείωσε τη μεγαλύτερη ημερήσια απόδοση των τελευταίων δύο μηνών, εκτοξεύοντας την τιμή του κατά +5% για να ξεπεράσει το επίπεδο των 19.000 δολαρίων, το οποίο το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα είχε να δει από τότε που άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα μαύρα σύννεφα στην αγορά, τις στιγμές που το ανταλλακτήριο FTX και η αυτοκρατορία κρυπτογράφησης του Sam Bankman-Fried άρχισαν να διαλύονται.

Ethereum (ETH) και Altcoins

To ETH κινείται στα χθεσινά επίπεδα, λίγο πάνω από τα 1.400 δολάρια, τα οποία ξεπέρασε μετά από διάστημα άνω των 2 μηνών.

Τα altcoins βρίσκονται στην πλεονότητά τους στο πράσινο, με πρωταγωνιστή για άλλη μια μέρα το πρόσφατα λανσαρισμένο APT της Aptos το οποίο έχει σκαρφαλώσει άνω του +30% σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.