Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Τα τελευταία οικονομικά νέα των ΗΠΑ δεν φαίνεται να επηρέασαν τα κρυπτονομίσματα

  • Home
  • Crypto News
  • Τα τελευταία οικονομικά νέα των ΗΠΑ δεν φαίνεται να επηρέασαν τα κρυπτονομίσματα

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin δεν εντυπωσιάστηκε από τα τελευταία στοιχεία για το ΑΕΠ των ΗΠΑ, ένα απροσδόκητα μικρό άλμα που υποδήλωνε ότι η οικονομία ψυχραίνεται, και τις αιτήσεις ανεργίας που έδειχναν ότι δεν είναι έτσι.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα βρέθηκε πάλι λίγο κάτω από την πιο πρόσφατη γραμμή στήριξης των 23.000 δολαρίων, πέριξ του αμετάβλητου. Παρ’ όλα αυτά, η άνοδος του Bitcoin κατά περισσότερο από 35% φέτος παραμένει μια feel-good ιστορία, ακόμη και αν οι αναλυτές παραμένουν επιφυλακτικοί για τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές του, μαζί με εκείνες άλλων κρυπτονομισμάτων που εξακολουθούν να υποφέρουν από τα κακώς κείμενα του κλάδου το 2022.

Ethereum (ETH) και Altcoins

To ether ακολούθησε μια παρόμοια ελαφρώς πτωτική πορεία υποχωρώντας ελαφρώς από την ισχυρή στήριξη των 1.600 δολαρίων.

Άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα βυθίστηκαν πιο βαθιά με το APT του Aptos Network να σημειώνει βουτιά σχεδόν 5% και να χάνει μέρος του άφθονου εδάφους που κέρδισε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αλλά άλλαζε χέρια άνετα πάνω από τα 17 δολάρια, πολύ μακριά από τα επίπεδα γύρω στα 3,50 δολάρια στις αρχές του έτους.

Το token MATIC του εργαλείου κλιμάκωσης του Ethereum, Polygon, αποτέλεσε την εξαίρεση στην τάση των τιμών της Πέμπτης, σημειώνοντας άνοδο άνω του 8%. Συνολικά, το MATIC σημειώνει άνοδο περίπου 45% το 2023 εν μέσω μιας εκτίναξης των ημερήσιων συναλλαγών με την πλατφόρμα της Polygon να έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό καθημερινά ενεργών χρηστών (DAU).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live.