Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Εκτοξεύθηκαν τα κρυπτονομίσματα – Ολοταχώς προς τις 25.000 το bitcoin

  • Home
  • Crypto News
  • Εκτοξεύθηκαν τα κρυπτονομίσματα – Ολοταχώς προς τις 25.000 το bitcoin

Οι short επενδυτές είναι μάλλον οι υπεύθυνοι για την απροσδόκητη αντιστροφή των τιμών των κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες ώρες, καθώς τα στοιχεία από τον πάροχο δεδομένων κρυπτογράφησης Coinglass έδειξαν κάποια στιγμή την Τετάρτη ότι οι επενδυτές που στοιχημάτισαν σε μεταβολές των τιμών ρευστοποίησαν περίπου 65 εκατομμύρια δολάρια bitcoin σε σχέση με τις προηγούμενες 24 ώρες, από τα οποία περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια ήταν σε θέσεις short.

Bitcoin (BTC)

Ακριβώς τη στιγμή που το bitcoin φαινόταν να κατευθύνεται προς τα νότια, οι επενδυτές έστειλαν το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα προς τα πάνω, κυρίως χάρη στο προαναφερθέν short squeeze.

Το BTC διαπραγματευόταν πρόσφατα περίπου στα 24.618 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο άνω του 11%, μια τιμή που είδε τελευταία φορά τον περασμένο Αύγουστο.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether απόλαυσε μια σχεδόν εξίσου ανοδική ημέρα, εκτοξευόμενο ακόμη και πάνω από τα 1.700 δολάρια προτού διαμορφωθεί ελαφρώς κάτω από αυτό το όριο, σημειώνοντας άνοδο άνω του 8%.

Όλα τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα γιορτάζουν επίσης πρασινίζοντας το κρυπτο-ταμπλό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.