Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Το bitcoin σημείωσε «Χρυσό Σταυρό» αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει τις 25.000

  • Home
  • Crypto News
  • Το bitcoin σημείωσε «Χρυσό Σταυρό» αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει τις 25.000
Bitcoin (BTC)

Το bitcoin δεν έχει καταφέρει να κρατήσει τις 25.000 και σήμερα το βλέπουμε να παλεύει να κρατηθεί πάνω από τις 24.000, σημειώνοντας πτώση σχεδόν 3%.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ωστόσο, κατάφερε να επιτύχει έναν σπάνιο «Χρυσό Σταυρό», ένα ανοδικό σήμα που συνήθως προμηνύει βραχυπρόθεσμα κέρδη και εμφανίζεται όταν ο κινητός μέσος όρος 50 ημερών για ένα περιουσιακό στοιχείο διασταυρώνεται πάνω από τον κινητό μέσο όρο 200 ημερών.

Ο τελευταίος σταυρός του Bitcoin σημειώθηκε στις 18 Φεβρουαρίου, με τις τιμές να μειώνονται αρχικά κατά 5,7% τις επόμενες δύο διαδοχικές ημέρες, αλλά έκτοτε ανέκαμψαν κατά 13%, υπολογίζοντας αύξηση 6,6% από την επίτευξή του.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ΕΤΗ επίσης έχασε τα 1.700 δολάρια και κινέιται σήμερα λίγο πιο κάτω από τα 1.650.

Τα altcoins γράφουν μικτά πρόσημα, με τα αρνητικά, ωστόσο, να επικρατούν περισσότερο. Ως αποτέλεσμα, μερικά από τα μεγαλύτερα altcoins σημειώνουν πτώση της τάξεως του 6%, συμπεριλαμβανομένων των APT (Aptos), MATIC (Polygon) και SOL (Solana).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.