Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Στο πράσινο η κρυπτο-αγορά παρά τις ανησυχίες για ύφεση

  • Home
  • Crypto News
  • Στο πράσινο η κρυπτο-αγορά παρά τις ανησυχίες για ύφεση

Bitcoin (BTC)

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς έπεσε κοντά στα 23.600 δολάρια αμέσως μετά τη δημοσιοιποίηση της έκθεσης της FOMC, η οποία σημείωσε επιβράδυνση της ανάπτυξης – μια ευλογία για τους επενδυτές που ελπίζουν σε πιο ήπια νομισματική πολιτική της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ – αλλά και στοιχεία που υποδηλώνουν ότι ο πληθωρισμός και οι προοπτικές μιας σκληρής ύφεσης παραμένουν στο τραπέζι. Τις τελευταίες ώρες το βρίσκουμε να ταλαντεύεται στην περιοχή των 24.200 δολαρίων.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ΕΤΗ άλλαζε πρόσφατα χέρια στα 1.665 δολάρια, αυξημένο κατά 1,1%. Ωστόσο, αναλυτές σημειώνουν ότι το BTC και το ETH αποκλίνουν σε ένα διαφορετικό μέτωπο, με τους επενδυτές να στέλνουν bitcoin στα ανταλλακτήρια και να αφαιρούν ΕΤΗ από αυτά. Οι κινήσεις αυτές σηματοδότησαν πτωτικό κλίμα για το bitcoin και ανοδικό για το ether, μια απόκλιση από τη συνήθη συσχέτισή τους.

Άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα βρίσκονται ως επί το πλείστον στο πράσινο, με το APT της πλατφόρμας επιπέδου 1 Aptos, να έχει ανέβει περισσότερο από 6%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.