Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της η κρυπτο-αγορά

  • Home
  • Crypto News
  • Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της η κρυπτο-αγορά
Bitcoin (ΒΤC)

Το Bitcoin πέρασε την Πέμπτη σε μια εκνευρισμένη, αβέβαιη διάθεση, ακροβατώντας κάτω και πάνω από τα 24.000 δολάρια, καθώς οι επενδυτές συνέχισαν να αξιολογούν τον συνεχιζόμενο διάλογο της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ σχετικά με τη νομισματική πολιτική και τα στοιχεία για τις θέσεις εργασίας που υποδηλώνουν ότι ο πληθωρισμός θα παραμείνει προβληματικός.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, λοιπόν, διαπραγματευόταν πρόσφατα στα 23.846 δολάρια, με πτώση 1,84% τις τελευταίες 24 ώρες, και πολύ μακριά από το υψηλό της προηγούμενης εβδομάδας πάνω από τα 25.000 δολάρια. Παρόλα αυτά, οι αναλυτές παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι για τις προοπτικές του BTC, αφού το είδαν να αυξάνεται κατά περίπου 40% από την αρχή του έτους εν μέσω ενός βελτιωμένου, συνολικού οικονομικού περιβάλλοντος.

Ethereum (ETH) Altcoins

To ether άλλαζε πρόσφατα χέρια στα 1.649 δολάρια, σημειώνοντας πτώση περίπου 1%.

Άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα βρίσκονται κυρίως στο κόκκινο, με το AVAX, το token του δικτύου Avalanche Network, και το MATIC, το token της πλατφόρμας Polygon να σημειώνουν πτώση περίπου 5% και 3,5%, αντίστοιχα.

Το OPT, το εγγενές κρυπτονόμισμα του εργαλείου κλιμάκωσης layer 2 Optimism, από την άλλη, σημειώνει άνοδο σχεδόν 10% τις τελευταίες ώρες αφότου το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Coinbase δήλωσε ότι κατασκευάζει το δικό του layer 2 blockchain χρησιμοποιώντας το OP Stack σε συνεργασία με το πρωτόκολλο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.