Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση της FTX αφήνουν αδιάφορα τα κρυπτονομίσματα εν όψει της σημερινής ανακοίνωσης του CPI

  • Home
  • Crypto News
  • Οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση της FTX αφήνουν αδιάφορα τα κρυπτονομίσματα εν όψει της σημερινής ανακοίνωσης του CPI

Μια μέρα πριν αποκτήσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του πληθωριστικού τοπίου, οι επενδυτές θα πρέπει να συνυπολογίσουν τα τελευταία σύννεφα που σκέπασαν την βιομηχανία κρυπτογράφησης: μια αναφορά ότι η Binance αποτελεί αντικείμενο έρευνας του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, και τη σύλληψη του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της FTX, Sam Bankman-Fried στις Μπαχάμες. Η σύλληψη έγινε αφού οι ΗΠΑ άσκησαν ποινικές διώξεις κατά του Bankman-Fried και αναμένεται ότι οι ΗΠΑ θα ζητήσουν σύντομα από τις Μπαχάμες την έκδοση του στις ΗΠΑ.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin κατάφερε να σκαρφαλώσει και πάλι πάνω από τα 17.000 δολάρια σήμερα έχοντας βρει μια άνετη θέση στα 17.400, φαινομενικά ατάραχο από τις προαναφερθείσες εξελίξεις.

Ethereum (ETH) Altcoins

Το ether ακολούθησε παρόμοιο μοτίβο με το bitcoin, πέφτοντας νωρίτερα μέσα στην ημέρα πριν ανακάμψει, αλλάζοντας χέρια περίπου στα 1.280 δολάρια.

Τα περισσότερα altcoins είναι ανάμεικτα σήμερα, με το UNI του Uniswap και το QNT του Quant, να σημειώνουν πρόσφατα άνοδο περίπου +2% και +3%, αντίστοιχα, ενώ το ApeCoin (APE) και το ATOM (Cosmos) σημειώνουν πτώση -6% και -3% αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets