Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Με ανάμεικτα συναισθήματα κινείται σήμερα η κρυπτο-αγορά

  • Home
  • Crypto News
  • Με ανάμεικτα συναισθήματα κινείται σήμερα η κρυπτο-αγορά

Σε μια γενικότερη άνοδο βρίσκονται σήμερα τα κρυπτονομίσματα σε αντίθεση με τις παραδοσιακές αγορές. Επιπλέον, συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της FTX, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου, ο Bankman-Fried άλλαξε γνώμη και δεν επρόκειτο να αμφισβητήσει την έκδοσή του στις ΗΠΑ, όπου αντιμετωπίζει πλήθος ποινικών κατηγοριών σχετικά με κατάχρηση κεφαλαίων πελατών και παραπλάνηση επενδυτών από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Επιτροπή Εμπορευματικών Συμβολαίων Μελλοντικής Διαπραγμάτευσης.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin (BTC) έπεφτε τις πρώτες ώρες της Ασίας, αλλά έκτοτε φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί λίγο πάνω από τα 16.800 δολάρια. Σύμφωνα με το κρυπτογραφικό hedge fund BitBull Capital, το όριο των 20.000 δολαρίων αποτελεί σημαντικό σημείο αντίστασης για την αγορά του bitcoin, ενώ η επόμενη στάση στην κάθοδο θα είναι το χαμηλό του Νοεμβρίου γύρω στα 15.500 δολάρια.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ΕΤΗ επίσης συνεχίζει να ακροβατεί στα 1.200 δολάρια, ένα σημείο στο οποίο φαίνεται να έχει βρει σημαντική στήριξη τον τελευταίο περίπου μήνα.

Όσο για τα υπόλοιπα altcoins, τα βλέπουμε σε διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου και του πράσινου, με τα DOGE και Aptos να έχουν πέσει σχεδόν -5% και -4% αντίστοιχα, ενώ το LTC έχει σκαρφαλώσει περίπου +3%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.