Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Επιλογή Footer

Η TRADER24 Ι.Κ.Ε. ενεργεί ως συνδεδεμένος αντιπρόσωπος της HF Markets (Europe) Ltd, μιας Κυπριακής Εταιρείας Επενδύσεων (CIF), που ελέγχεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) με αριθμό άδειας 183/12.

  • Λεωφ. Αμφιθέας 23,
    Παλαιό Φάληρο 175 64
  • 211 2346676
    Δευ - Παρ: 10 π.μ. - 6 μ.μ.
  • tr24@hfeu.com

Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε κάθε νέο άρθρο μας;

Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε κάθε νέο άρθρο μας;

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Αυτό το υλικό παρέχεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί ανεξάρτητη επενδυτική έρευνα. Τίποτα σε αυτό το περιεχόμενο δεν περιέχει ή δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι περιέχει επενδυτική συμβουλή ή επενδυτική σύσταση ή πρόσκληση με σκοπό την αγορά ή την πώληση οποιουδήποτε χρηματοοικονομικού μέσου. Όλες οι παρεχόμενες πληροφορίες συλλέγονται από αξιόπιστες πηγές και κάθε πληροφορία που περιέχει ένδειξη προηγούμενων επιδόσεων δεν αποτελεί εγγύηση ή αξιόπιστο δείκτη μελλοντικής απόδοσης. Οι χρήστες αναγνωρίζουν ότι οποιαδήποτε επένδυση σε Προϊόντα Μόχλευσης χαρακτηρίζεται από έναν ορισμένο βαθμό αβεβαιότητας και ότι οποιαδήποτε επένδυση αυτής της φύσης ενέχει υψηλό επίπεδο κινδύνου για τον οποίο οι χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι και υπεύθυνοι. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από οποιαδήποτε επένδυση που έγινε με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται στην παρούσα ανακοίνωση. Αυτή η επικοινωνία δεν πρέπει να αναπαραχθεί ή να διανεμηθεί περαιτέρω χωρίς την προηγούμενη γραπτή μας άδεια.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 70% των λογαριασμών των ιδιωτών επενδυτών υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με την HF Markets (Europe) Ltd. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.