Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

Η TRADER24 Ι.Κ.Ε. ενεργεί ως συνδεδεμένος αντιπρόσωπος της HF Markets (Europe) Ltd, μιας Κυπριακής Εταιρείας Επενδύσεων (CIF), που ελέγχεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) με αριθμό άδειας 183/12.

Η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη πιστοποιημένα και με πολυετή πείρα στον χώρο των επενδύσεων και των χρηματογορών, με ιδιαίτερη έμφαση στη Διαχείριση Κεφαλαίων, το Market Research, την Οικονομική Θεωρία και τα Macros, καθώς και την Τεχνική Ανάλυση.

Ο σκοπός μας

Όλα όσα κάνουμε καθημερινά εδώ στην Trader24 έχουν έναν και μόνο σκοπό: να παρέχουμε τα πιο χρήσιμα και έγκυρα εργαλεία ώστε να πετύχετε τους επενδυτικούς σας στόχους μέσα από την ενασχόλησή σας με το trading.

Τι προσφέρουμε

Είτε τώρα κάνετε τα πρώτα σας βήματα, είτε είστε έμπειρα μέλη της επενδυτικής κοινότητας, στην Trader24 θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την περιήγησή σας στον χώρο των αγορών.

Το καλύτερο; Όλες μας οι υπηρεσίες προσφέρονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με την εγγραφή σας!

Οι αξίες μας

Οι πελάτες μας

Οι πελάτες μας αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας και όσα κάνουμε στην Trader24 έχουν ως στόχο να προσφέρουν όλα όσα χρειάζονται στην καθημερινότητά τους ως traders.

Ασφάλεια

Εφόσον αποφασίσετε να εγγραφείτε στην Trader24 μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε σε καλά χέρια. Όλα μας τα στελέχη ανανεώνουν τακτικά τις πιστοποιήσεις τους ενώ και οι συνεργάτες μας διαθέτουν όλες τις απαιτούμενες άδειες που προβλέπουν οι αντίστοιχοι φορείς και Επιτροπές Κεφαλαιαγοράς της Ελλάδας και της Κύπρου.

Εμπειρία

Τα στελέχη μας διαθέτουν πολυετή πείρα στον χώρο των επενδύσεων και των αγορών και οτιδήποτε δημοσιεύεται στον ιστότοπό μας είναι προϊόν προσεκτικής μελέτης των κινήσεων της αγοράς και στηρίζεται πάντα σε δεδομένα και όχι φήμες και απόψεις τρίτων.

Τοπική παρουσία

Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Αθήνα και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας επισκεφθείτε και να λύσουμε όλες σας τις απορίες.
Η Ομάδα Μας

Γνωρίστε μας καλύτερα

Manager
Capture (1)

Αρκάδιος Ράπος

Markets & Sales Specialist
ilias

Ηλίας Κουρλιάνσκη

Οι συνεργάτες μας

Εισηγητής Σεμιναρίων & Αναλυτής
SIMOS-PHOTO

Συμεών Μαυρουδής

Ο Συμεών Μαυρουδής ειναι Διευθύνων Σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ, Διαχειριστής Α/Κ και ιδιωτικών χαρτοφυλακίων. Κατέχει με αριστεία μεταπτυχιακό τίτλο στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική (MSc), μεταπτυχιακό τίτλο στη Νομική (LLM), και προπτυχιακό τίτλο στην Οικονομική (BSc). Κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις της ΕΚ και τις πιστοποιήσεις ειδικού διαπραγματευτή, εκκαθάρισης και διακανονισμού αξιών και παραγώγων. Έχει εκδώσει 4 βιβλία σχετικά με τη χρηματοοικονομική και τις επενδύσεις. Αρθρογραφεί στον οικονομικό τύπο και μαγνητοσκοπεί τηλεοπτικό-διαδικτυακό υλικό σε καθημερινή βάση.

Εισηγητής Σεμιναρίων
1532823890282

Αντώνης Κοφινάκος

  • Ο Αντώνης Κοφινάκος ήταν General Manager στην Trade Your Way.
  • Ο πρώτος εισηγητής Trading σε πανεπιστημιακό ίδρυμα. Financial Trading στο Aegean College.
  • 12 Έτη Προϋπηρεσίας σε χρηματιστηριακές εταιρίες.
  • 9 Έτη Διδασκαλίας στο Trading.
  • Πολλοί μαθητές του εργάζονται σε επενδυτικά ιδρύματα καθώς και σαν επαγγελματίες  Traders.
  • Είναι πιστοποιημένος σύμβουλος επενδύσεων, έχει πάρει πτυχίο με άριστα στις Οικονομικές Επιστήμες από το Manchester Metropolitan University και δίπλωμα MBA από το IUKB .
  • Επίσης είναι κάτοχος του Chartered Shipbroker diploma από το ICS.