Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Τεχνική Ανάλυση

Τεχνική Ανάλυση

Η τεχνική ανάλυση είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την κατανόηση των κινήσεων της αγοράς αλλά και την πρόβλεψη των μελλοντικών κινήσεων των διάφορων προϊόντων.

Η συντακτική μας ομάδα, αποτελείται από στελέχη της αγοράς με εμπειρία δεκαετιών στον κλάδο των επενδύσεων και των χρηματαγορών. Και επειδή η εμπειρία μπορεί να μην λέει απολύτως τίποτε σχετικά με την αποτελεσματικότητα ή αν θέλετε την αρμοδιότητα κάποιου να έχει λόγο σχετικά με τα δρώμενα στις αγορές, η συντακτική μας ομάδα αποτελείται από άτομα αλλά και εταιρείες, ελεγχόμενα και ελεγχόμενες από τις αρμόδιες αρχές.

Η Trader24, αναδημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα τις απόψεις και τις έρευνες των συνεργαζόμενων με αυτήν φορέων και ατόμων.

Αυτές, αφορούν σε τεχνικές αναλύσεις χρηματιστηριακών προϊόντων, σχεδιασμένες έτσι ώστε να βοηθούν τους επενδυτές/traders στην δύσκολη ενασχόληση τους, το trading στις αγορές.

Καθημερινά, η Trader24 μοιράζεται με το κοινό της αυτές τις αναλύσεις υπό τη μορφή άρθρου και βίντεο, τα οποία μπορείτε να βρείτε αντίστοιχα, στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επιπροσθέτως, όλες οι τεχνικές αναλύσεις δημοσιεύονται αμέσως και στο Trader24 App στο Echofin όπου επίσης θα βρείτε και τα νέα τεχνικής ανάλυσης μας. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Trader24 App καθώς και αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την εγγραφή και την σύνδεση του λογαριασμού σας μπορείτε να βρείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Υπηρεσίες

Trading Room

Τεχνική Ανάλυση

Εκπαίδευση

Όλο μας το περιεχόμενο είναι πρωτότυπο, μοναδικό και δημοσιεύεται μόνο σε εμάς. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε μια υπηρεσία πληροφόρησης με εργαλεία που χρησιμοποιούμε και οι ίδιοι στην καθημερινότητα της εργασίας μας.

Τα άρθρα και βίντεό μας γράφονται και μαγνητοσκοπούνται στα γραφεία μας, όπου και μπορείτε να μας βρείτε από κοντά.

Φόρμα επικοινωνίας