Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Trading Room

Trader24 App - Για απόλυτο
έλεγχο των κινήσεών σας

Γίνετε μέλος στο trader community που έχουμε δημιουργήσει στην εφαρμογή Echofin όπου μπορείτε να απολαύσετε όλες μας τις υπηρεσίες, να λάβετε νέα αγοράς/πώλησης, να δείτε το περιεχόμενό μας και πολλά άλλα!

Χρειάζεστε βοήθεια; Δείτε τις αναλυτικές οδηγίες παρακάτω ή αφήστε μας τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας και ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Χαρακτηριστικά που θα λατρέψετε

Όταν παίρνετε θέση στις αγορές, πρέπει να έχετε πληροφορίες που σας παρέχονται με ακρίβεια, σε πραγματικό χρόνο και σε όλες τις συσκευές σας, για τη διευκόλυνσή σας. Το Trader24 App στο Echofin κάνει ακριβώς αυτό: θα ειδοποιήστε όποτε υπάρχει διαθέσιμο νέο, ανάλυση ή κάποιο video-σχόλιο για τις αγορές που σας ενδιαφέρουν και όλα αυτά, σε πραγματικό χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χάσετε ποτέ ξανά μια ευκαιρία συναλλαγών.

Αναλυτικές οδηγίες

Εγγραφή στο Trader24 App στο Echofin Πώς να συνδέσετε τον broker σας με το Echofin Χρειάζεστε βοήθεια;

Τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να γίνετε μέλος της trading κοινότητάς μας στο Echofin, να ξεκινήσετε να λαμβάνετε τα νέα και να τα εφαρμόζετε, είναι τα εξής:

  1. Αν δεν την έχετε ήδη, κατεβάζετε την εφαρμογή Echofin για σταθερό υπολογιστή ή και κινητό σε αυτό τον σύνδεσμο.
  2. Γίνετε μέλος της ομάδας μας:  Είτε ψάχνοντας το ‘trader24’ εντός του Echofin, κλικάροντας στο Discover/Create Teams, είτε κάνοντας κλικ εδώ.                                                          
  3. Αφού γίνετε επιτυχώς μέλη της κοινότητάς μας, μπορείτε να δείτε τα νέα, τις τεχνικές αναλύσεις και το εκπαιδευτικό μας περιεχόμενο.
 
 
 

Μόλις γίνετε μέλος της κοινότητάς μας στο Echofin, έχετε την δυνατότητα να εφαρμόζετε αμέσως τα νέα αγοράς/πώλησης που σας παρέχουμε με λίγα μόλις κλικ.

  1. Αρχικά, κατεβάζετε την εφαρμογή της πλατφόρμας συναλλαγών Metatrader 4/5 στο κινητό ή τον υπολογιστή σας σε αυτό τον σύνδεσμο, και συνδέετε τον live ή demo λογαριασμό σας. 
  2. Εναλλακτικά μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στην ενσωματωμένη εφαρμογή της πλατφόρμας συναλλαγών Metatrader 4/5 εντός του Echofin.