Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Trader24 – Webinar 03/04

  • Home
  • Trader24 – Webinar 03/04

Εισαγωγή στα ETFs

Στο webinar  θα αναδείξουμε τη λειτουργία, τα πλεονεκτήματα και τις διαφορετικές πτυχές των ETFs, καθιστώντας τα προσιτά και κατανοητά ακόμα και για αρχάριους επενδυτές.

Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου

Περιεχόμενο σεμιναρίου:

Εισαγωγή στα ETFs: Ανακαλύψτε τη λειτουργία και τη δομή των ETFs και πώς διαφέρουν από άλλα είδη επενδυτικών ταμείων.
Επενδυτικές Στρατηγικές με ETFs: Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα ETFs για την υλοποίηση διάφορων επενδυτικών στρατηγικών, συμπεριλαμβανομένης της αναδιανομής και της εκθετικής αύξησης.
Πλεονεκτήματα των ETFs: Εξερευνήστε τα οφέλη της επένδυσης σε ETFs, συμπεριλαμβανομένης της διαφοροποίησης, της χαμηλής χρέωσης και της ευελιξίας.

Ο Συμεών Μαυρουδής ειναι Διευθύνων Σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ, Διαχειριστής Α/Κ και ιδιωτικών χαρτοφυλακίων. Κατέχει με αριστεία μεταπτυχιακό τίτλο στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική (MSc), μεταπτυχιακό τίτλο στη Νομική (LLM), και προπτυχιακό τίτλο στην Οικονομική (BSc). Κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις της ΕΚ και τις πιστοποιήσεις ειδικού διαπραγματευτή, εκκαθάρισης και διακανονισμού αξιών και παραγώγων. Έχει εκδώσει 4 βιβλία σχετικά με τη χρηματοοικονομική και τις επενδύσεις. Αρθρογραφεί στον οικονομικό τύπο και μαγνητοσκοπεί τηλεοπτικό-διαδικτυακό υλικό σε καθημερινή βάση.