Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Trader24 – Webinar 17/07

  • Home
  • Trader24 – Webinar 17/07

Ευρωπαϊκές Αγορές στον Απόηχο των Ευρωεκλογών

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εξετάσουμε την επίδραση των ευρωεκλογών στις ευρωπαϊκές αγορές. Κατά τη διάρκεια αυτού του webinar, θα αναλύσουμε τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και πώς αυτές διαμορφώνουν τις επενδυτικές προοπτικές στην Ευρώπη.

Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου

Περιεχόμενο σεμιναρίου:

Αποτελέσματα των Ευρωεκλογών: Ανάλυση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών και των πολιτικών αλλαγών που φέρνουν.
Επιπτώσεις στις Ευρωπαϊκές Αγορές: Εξερεύνηση του τρόπου με τον οποίο οι πολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν τις χρηματοοικονομικές αγορές και τις επενδυτικές αποφάσεις.
Ευκαιρίες και Προκλήσεις: Κατανόηση των νέων επενδυτικών ευκαιριών και των προκλήσεων που προκύπτουν στην ευρωπαϊκή αγορά μετά τις εκλογές.

Ο Συμεών Μαυρουδής ειναι Διευθύνων Σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ, Διαχειριστής Α/Κ και ιδιωτικών χαρτοφυλακίων. Κατέχει με αριστεία μεταπτυχιακό τίτλο στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική (MSc), μεταπτυχιακό τίτλο στη Νομική (LLM), και προπτυχιακό τίτλο στην Οικονομική (BSc). Κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις της ΕΚ και τις πιστοποιήσεις ειδικού διαπραγματευτή, εκκαθάρισης και διακανονισμού αξιών και παραγώγων. Έχει εκδώσει 4 βιβλία σχετικά με τη χρηματοοικονομική και τις επενδύσεις. Αρθρογραφεί στον οικονομικό τύπο και μαγνητοσκοπεί τηλεοπτικό-διαδικτυακό υλικό σε καθημερινή βάση.