Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Trader24 – Webinar 7/2

  • Home
  • Trader24 – Webinar 7/2

Διαγραμματική εικόνα της Crypto αγοράς

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, θα εξετάσουμε γραφήματα και διαγράμματα που αναδεικνύουν την κατάσταση και τις τάσεις στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου

Περιεχόμενο σεμιναρίου:

Ανάλυση Διαγραμμάτων Τιμών: Εξερευνήστε πώς τα διαγράμματα τιμών μπορούν να αναδείξουν τις διακυμάνσεις και τις τάσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων.
Τεχνική Ανάλυση: Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα τεχνικά εργαλεία ανάλυσης για να ερμηνεύετε τα γραφήματα και να προβλέπετε τις μελλοντικές κινήσεις.
Προσδοκίες για το 2024: Τα σημαντικά γεγονότα και οι εξελίξεις που θα επηρεάζουν τη πορεία της κρυπτο-αγοράς.

Ο Συμεών Μαυρουδής ειναι Διευθύνων Σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ, Διαχειριστής Α/Κ και ιδιωτικών χαρτοφυλακίων. Κατέχει με αριστεία μεταπτυχιακό τίτλο στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική (MSc), μεταπτυχιακό τίτλο στη Νομική (LLM), και προπτυχιακό τίτλο στην Οικονομική (BSc). Κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις της ΕΚ και τις πιστοποιήσεις ειδικού διαπραγματευτή, εκκαθάρισης και διακανονισμού αξιών και παραγώγων. Έχει εκδώσει 4 βιβλία σχετικά με τη χρηματοοικονομική και τις επενδύσεις. Αρθρογραφεί στον οικονομικό τύπο και μαγνητοσκοπεί τηλεοπτικό-διαδικτυακό υλικό σε καθημερινή βάση.