Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Tilray Brands: Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσηκώνει την ταλαιπωρημένη αγορά κάνναβης

  • Home
  • US Markets
  • Tilray Brands: Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσηκώνει την ταλαιπωρημένη αγορά κάνναβης

Μια ωραία έκπληξη επεφύλαξε ο Τζο Μπάιντεν στους απανταχού ενδιαφερόμενους για την κάνναβη, καθώς ανακοίνωσε επίσημα την απονομή χάρης σε καταδικασθέντες Αμερικανούς πολίτες για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης. Η προέκταση αυτού οδηγεί άμεσα στην επιβεβαίωση των προεκλογικών υποσχέσεων για αποποινικοποίηση της ουσίας, κάτι που σαφέστατα ανοίγει την αγορά κάνναβης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Wall Street έστρεψε τα βλέμματα στις μετοχές εταιριών εμπορίας κάνναβης και παραγώγων προϊόντων, καθώς είναι κοινός τόπος ότι οι αποδόσεις σε τέτοιες επενδύσεις έχουν πελώρια περιθώρια κερδοφορίας. Η μετοχή της πρωτοπόρου Tilray Brands (NASDAQ:TLRY) τιμήθηκε με ένα μεγαλοπρεπές +30,87% στην κανονική συνεδρίαση και +6,92% στο after market, με τη συναλλακτική δραστηριότητα επίσης να εκτοξεύεται, ενδεικτικό του επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η τιμή πλησίασε στην αντίσταση που οριοθετεί τον τρέχοντα πτωτικό σχηματισμό στα 4,30 δολάρια, έχοντας δώσει πρώιμο αγοραστικό σήμα από τη διάσπαση των 3,10. Σε κάθε περίπτωση, παρατηρούμε τη συμπεριφορά, καθώς, ενδεχόμενος απεγκλωβισμός από τον εν λόγω σχηματισμό θα οδηγήσει σε μεγάλο ανοδικό ράλι, ενώ η πρώτη στήριξη για επανατοποθέτηση φαίνεται στα 3,15. Η έξοδος είναι κάτω από τα 2,65, με επόμενη στάση τα 1,95.

Σε χρηματοοικονομικό επίπεδο, η εταιρεία μεγεθύνεται με εξαιρετικά γοργά βήματα, και δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός ότι σε μια μη ρυθμισμένη αγορά, τα τελευταία 2 έτη έχει επιτευχθεί διπλασιασμός του τζίρου. Και με δεδομένη την προεξοφλητική διάθεση των χρηματαγορών, η υπόθεση ότι τελικά οι ΗΠΑ θα υποδεχτούν επίσημα την ουσία αυτή, που έως πρότινος κατηγοριοποιείται κοντά σε άλλες παράνομες όπως LSD και ηρωίνη, θα οδηγήσει σε σημαντική μετακίνηση επενδυτικών κεφαλαίων σε μετοχές όπως η Tilray.

Για δωρεάν τεχνική ανάλυση μετοχών, το αμερικανικό χρηματιστήριο σήμερα και άλλες μετοχές χρηματιστηρίου, μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.