Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

ΧΑ: Εδώ επενδυτής, εκεί επενδυτής, πού είναι ο επενδυτής;

Ως μη γενόμενη μεταφράζεται και η δεύτερη συνεδρίαση της χρηματιστηριακής εβδομάδας στο ΧΑ, καθώς τόσο οι εξαιρετικά χαμηλοί όγκοι όσο και το στενό εύρος διακύμανσης του ΓΔ δεν προσθέτουν κάποιο νέο δεδομένο στην υφιστάμενη ανάλυση.

Μια ανάλυση που θέλει τον Δείκτη να έχει περισώσει προσώρας το επίπεδο των 800 μονάδων που οριοθετεί τη μεσοπρόθεσμη ανοδικότητα, με τις 785 να είναι και η έξοδος από τις εναπομείνασες αγοραστικές θέσεις. Οι 840 είναι και η τελευταία αντίσταση στην περίπτωση που οι επενδυτές αλλάξουν γνώμη, κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει και καλές πιθανότητες, δεδομένου αφενός του κακού κλίματος στη Wall Street, αφετέρου και της λογικής συσχέτισης της εγχώριας χρηματαγοράς με τις διεθνείς.

Κανένας τίτλος δεν είχε αξιομνημόνευτη συμπεριφορά, με τον ΟΤΕ να ηγείται και πάλι από άποψη συν/κής δραστηριότητας παρέα με τη ΜΠΕΛΑ, και τις τράπεζες να μαζεύουν το 1/5 του συνολικού. Παραμένουμε να κοιτάμε αρνητικά την αγορά, όχι τόσο φοβούμενοι κάποια ακραία έκβαση, όσο μην βλέποντας κάποια καλή ευκαιρία.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.

Για καθημερινές τεχνικές αναλύσεις του Γενικού Δείκτη μεταβείτε εδώ.