Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Ελεγχόμενα κέρδη στο ΧΑ με μικρό τζίρο

Η τρίτη συνεδρίαση της χρηματιστηριακής εβδομάδας κύλησε σε ελαφρά θετικό κλίμα, με τον Γενικό Δείκτη να παραμένει πράσινος καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και το πλείστο των εισηγμένων να στηρίζονται ικανοποιητικά.

Οι λίγοι αγοραστές απορρόφησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ρευστοποιήσεις από τους επίσης λίγους πωλητές, και τελικά η συναλλακτική δραστηριότητα διαμορφώθηκε για άλλη μια φορά σε χαμηλά επίπεδα, όπως πολλές συνεδριάσεις πριν. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δύσκολα μπορεί να περιγραφεί ένα συγκεκριμένο μοτίβο, με τη γενικότερη εικόνα να παραμένει γύρω από τη μάχη μεταξύ 785-800 μονάδων, ένα επίπεδο που αφενός διεσώθη, όπως και η ανοδικότητα των τελευταίων 2μιση ετών, αφετέρου συνιστά το τελευταίο προπύργιο πριν καταρρεύσει το ταμπλό.

Στην αγορά ομολόγων, οι ευκαιρίες παραμένουν για τις αμυντικές τοποθετήσεις, ειδικά στις εκδόσεις των ΜΟΗ, ΕΛΧΑ, ΟΠΑΠ και ΓΕΚ. Τέλος, τα μάτια είναι στραμμένα στη Wall Street, καλώς ή κακώς, δεδομένης της συσχέτισης όλων των αγορών, ενώ συνεχίζεται και η επέλαση του δολαρίου έναντι όλων των μεγάλων νομισμάτων.

Για καθημερινές τεχνικές αναλύσεις του Γενικού Δείκτη μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets