Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Τα κρυπτονομίσματα φαίνεται να παρέμειναν σταθερά το Σαββατοκύριακο

  • Home
  • Crypto News
  • Τα κρυπτονομίσματα φαίνεται να παρέμειναν σταθερά το Σαββατοκύριακο

Η αναμενόμενη αύξηση των επιτοκίων κατά 75 μονάδες βάσης κατά τη συνεδρίαση της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Ανοικτής Αγοράς (FOMC) τον επόμενο μήνα και η συνέχιση της επιθετικής στάσης της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας μέχρι το τέλος του έτους φαίνεται να έχει ήδη εδραιωθεί στη σκέψη των επενδυτών, καθώς η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ επιδιώκει να περιορίσει τον επίμονα υψηλό πληθωρισμό. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα στοχεύει στη μείωση του πληθωρισμού στο 2% από την τρέχουσα μέτρηση του 8,2%.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin συνέχισε την πρόσφατη παραμονή του πάνω από τα 19.000 δολάρια σε ένα ακόμη ήσυχο Σαββατοκύριακο συναλλαγών, καθώς οι επενδυτές ζύγιζαν τα ίδια δύο ζητήματα που κυριαρχούν στις σκέψεις τους εδώ και μήνες: τον πληθωρισμό και την ύφεση.

Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται λίγο πάνω από τα 19.300 δολάρια, φαινομενικά συνεχίζοντας την τάση που έχει διαμορφώσει τις τελευταίες εβδομάδες.

Ethereum (ETH) και Altcoins

To ETH σημείωσε άνοδο άνω του 2% σε σχέση με χθες, συνεχίζοντας να παραμένει λίγο πάνω από τα 1.300 δολάρια, στην περιοχή που έχει παγιδευτεί από τα μέσα Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τη συγχώνευση του σε proof-of-stake blockchain.

Άλλα μεγάλα altcoin διαπραγματεύονταν και αυτά υψηλότερα, με το Quant (QNT) να σημειώνει άνοδο άνω του +17% και το XRP να σημειώνει πτώση -3%.

Ένας από τους επιτιθέμενους στο ανταλλακτήριο Mango παραδόθηκε και επέστρεψε τα λεφτά που απέσπασε

Ο Avraham Eisenberg, ο οποίος λέει ότι είναι μέλος μιας ομάδας που αποστράγγισε 114 εκατομμύρια δολάρια από το αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Mango Markets την περασμένη εβδομάδα, επέστρεψε 67 εκατομμύρια δολάρια στο πρωτόκολλο DeFi με βάση το Solana το Σάββατο, καθώς υπερασπίστηκε τις ενέργειές του – τις οποίες ορισμένοι αποκάλεσαν εκμετάλλευση – ως νόμιμες και ιδιαίτερα προσοδοφόρες.

Τα σημερινά tweets του Eisenberg – ο οποίος φέρεται να έχει εκτελέσει παρόμοιες επιθέσεις στο παρελθόν – σηματοδοτούν την πρώτη φορά που αναγνωρίζει δημοσίως το ρόλο του στο exploit.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.