Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Αισιόδοξα ξεκινούν την εβδομάδα τα crypto

  • Home
  • Crypto News
  • Αισιόδοξα ξεκινούν την εβδομάδα τα crypto

Οι αγορές κρυπτογράφησης δεν θέλησαν να δεσμευτούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου παρά την πρόσφατη άνοδο της αισιοδοξίας των επενδυτών για την οικονομία η οποία ενδεχομένως να υπερκεράσει τις ανησυχίες για τις επιπτώσεις από την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου κρυπτογράφησης FTX.

Bitcoin (BTC)

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς διαπραγματευόταν πρόσφατα κοντά στα 17.300 δολάρια, με κέρδη σχεδόν 2% τις τελευταίες 24 ώρες και με συνέπεια στις επιδόσεις του τις τελευταίες πέντε ημέρες.

Από την Τετάρτη έχει καταφέρει να διατηρηθεί σταθερά πάνω από τη στήριξη των 17.000 μετά τις ήπιες παρατηρήσεις του προέδρου της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ Jerome Powell, ο οποίος ανέφερε μια ημέρα αργότερα ότι η FOMC θα αυξήσει πιθανότατα τα επιτόκια κατά 50 μονάδες βάσης αντί για 75.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether παρέμεινε σταθερό κοντά στα 1.300 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο περίπου 3%. Σημειώνεται επίσης ότι η τιμή του ether είχε ξεπεράσει το bitcoin τις προηγούμενες 10 ημέρες, σημειώνοντας αύξηση 15,4% έναντι της ανόδου 7,7% του BTC και η διασταύρωση του κινητού μέσου όρου 10 ημερών του ETH/BTC πάνω από τον κινητό μέσο όρο 100 ημερών αποτελεί συχνά ένα ανοδικό σημάδι, αν και το πρόσφατο μέγεθος του δείγματος είναι ακόμη πολύ μικρό.

Άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα ήταν σε μεγάλο βαθμό ανοδικά με το SOL της Solana να αυξάνεται περισσότερο από 4% και το ATOM, το token του Cosmos, να αυξάνεται περισσότερο από 3%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ. 

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.