Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Σε βαθύ κόκκινο όλα τα κρυπτονομίσματα

  • Home
  • Crypto News
  • Σε βαθύ κόκκινο όλα τα κρυπτονομίσματα

Οι ανησυχίες των αγορών φαίνεται πως έχουν επηρεάσει αρκετά τα κρυπτονομίσματα, τα οποία άφησαν πίσω τους τα υψηλά – σε κάποιες περιπτώσεις – μηνών που πέτυχαν τις τελευταίες μέρες.

Bitcoin (BTC)

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την αξία αγοράς υποχώρησε κάτω από την νέα του στήριξη των 17.000 δολαρίων, σημειώνοντας πτώση μιας ποσοστιαίας μονάδας και περίπου στο επίπεδο που το είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς οι επενδυτές συνέχισαν να σταθμίζουν τους οικονομικούς δείκτες που υποδηλώνουν ότι η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ έχει ακόμη δουλειά να κάνει στο μέτωπο του πληθωρισμού.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether άλλαζε πρόσφατα χέρια περίπου στα 1.230 δολάρια, σημειώνοντας ελαφρά πτώση.

Το AXS, το token του παιχνιδιού Axie Infinity, το οποίο είδε μια θεαματική άνοδο χθες, σήμερα έχει πέσει σχεδόν -4%. Το SUSHI, το token του αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου Sushiswap, σημείωσε πτώση άνω του 14% καθώς αντιμετωπίζει σημαντικό έλλειμμα στο ταμείο του που απειλεί τη μακροπρόθεσμη λειτουργική του βιωσιμότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.