Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Στα επίπεδα της προηγούμενης εβδομάδας κινήθηκε η κρυπτο-αγορά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων

  • Home
  • Crypto News
  • Στα επίπεδα της προηγούμενης εβδομάδας κινήθηκε η κρυπτο-αγορά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων

Το Bitcoin παρέμεινε σταθερό κατά τη διάρκεια του «μεγάλου» Σαββατοκύριακου των Χριστουγέννων, καθώς οι επενδυτές αγνόησαν σε μεγάλο βαθμό την κρυπτογράφηση και τις μακροοικονομικές αβεβαιότητες που ταλαιπώρησαν τον κόσμο το 2022.

Bitcoin (BTC)

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς διαπραγματευόταν πρόσφατα στα 16.864 δολάρια, περίπου εκεί που βρισκόταν 24 ώρες νωρίτερα και περίπου εκεί που τερμάτισε την Παρασκευή, καθώς οι αγορές έκλεισαν για τις διακοπές. Το BTC είναι πιθανό να συνεχίσει στην ίδια πορεία κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών του έτους, δεδομένης της ιστορικής, στο τέλος του έτους, επιβράδυνσης των επιχειρήσεων.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ΕΤΗ άλλαζε πρόσφατα χέρια λίγο πάνω από τα 1.200 δολάρια, αντικατοπτρίζοντας την αμετάβλητη πορεία του bitcoin τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα ήταν πρόσφατα αμετάβλητα, αν και χρωματισμένα περισσότερο πράσινα παρά κόκκινα. Το XRP, το token του ανοικτού κώδικα, του δημόσιου blockchain Ledger XRP, ήταν μεταξύ των μεγαλύτερων κερδισμένων, σημειώνοντας άνοδο 5,8% σε πάνω από 37 σεντς. Το ADA, το token της αποκεντρωμένης πλατφόρμας blockchain Cardano και το MATIC, το token της πλατφόρμας επιπέδου 2 Polygon, σημείωσαν πρόσφατα άνοδο άνω του 2%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.