Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Το 2023 συνεχίζει να φέρνει κέρδη στο bitcoin

  • Home
  • Crypto News
  • Το 2023 συνεχίζει να φέρνει κέρδη στο bitcoin
Bitcoin (BTC)

Τα κέρδη για το Bitcoin συνεχίστηκαν, καθώς το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς διατηρήθηκε σταθερά πάνω από τα ύψη των 21.000 δολαρίων, τα οποία είχε δει για τελευταία φορά το φθινόπωρο.

Σήμερα το βλέπουμε περίπου στα 21.220 δολάρια, με κέρδη άνω του +2% τις τελευταίες 24 ώρες εν μέσω έτριου όγκου συναλλαγών.

Η άνοδος του Bitcoin ήρθε αφενός με τη μείωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (CPI) και, αφετέρου, από την έντονη συζήτηση σχετικά με το ανώτατο όριο χρέους των ΗΠΑ. Σε επιστολή της προς τους ηγέτες των κομμάτων την Παρασκευή, η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Janet Yellen, κάλεσε το Κογκρέσο να αυξήσει το ανώτατο όριο το συντομότερο δυνατό, προειδοποιώντας ότι η κυβέρνηση θα φθάσει σε ένα όριο δανεισμού άνω των 30 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στις 19 Ιανουαρίου, οπότε ο οργανισμός θα πρέπει να λάβει ειδικά μέτρα για τη διαχείριση της ταμειακής ροής της κυβέρνησης, ενδεχομένως μέχρι τον Ιούνιο. Την Κυριακή, επιπλέον, ο νεοδιορισμένος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων,  Kevin McCarthy (R-Calif.), επανέλαβε την έκκληση του κόμματός του για περικοπές δαπανών ως προάγγελο της αύξησης του ανώτατου ορίου χρέους.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ΕΤΗ πλησίαζε πρόσφατα τα 1.600 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο περίπου +1,5%.

Τα περισσότερα άλλα σημαντικά κρυπτονομίσματα πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας στο πράσινο με το ΑΡΤ, το token του Aptos να αυξάνεται πρόσφατα περισσότερο από +3% μαζί με τα DOT (Polkadot), AVAX (Avalanche), QNT (Quant) και Ethereum Classic (ETH).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.