Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Σε ξέφρενο πάρτυ εξελίχθηκε η ανακοίνωση της FOMC για τα κρυπτονομίσματα

  • Home
  • Crypto News
  • Σε ξέφρενο πάρτυ εξελίχθηκε η ανακοίνωση της FOMC για τα κρυπτονομίσματα

Το νέο της ημέρας είναι ξεκάθαρα η ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας πως προχωράει στην αναμενόμενη αύξηση του επιτοκίου της τάξεως +0,25%. Αυτά τα νέα πρασίνισαν ολόκληρη την κρυπτο-αγορά, η οποία μέχρι και αυτήν την ώρα σημειώνει άνοδο που δεν έιχαμε δει εδώ και καιρό.

Bitcoin (BTC)

Τουλάχιστον για λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς έδειξε μια έντονη αισιοδοξία και εκτινάχθηκε πάνω από τα 24.200 δολάρια κάποια στιγμή την Τετάρτη, αφού παρέμεινε κάτω από τα 23.000 δολάρια για μεγάλο μέρος της προηγούμενης εβδομάδας. Σήμερα κινείται λίγο παρακάτω, στα 23.800, σημειώνοντας άνοδο άνω του 3%.

Το πόσο καιρό θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται στο τρέχον εύρος τιμών κοντά ή πάνω από τα 23.000 δολάρια, ωστόσο, παραμένει ασαφές, με ορισμένους παρατηρητές της αγοράς να πιστεύουν ότι οι τιμές θα υποχωρήσουν, αλλά άλλους να επισημαίνουν πιο αισιόδοξα σημάδια, συμπεριλαμβανομένων των δύο τελευταίων πιο μετριοπαθών αυξήσεων των επιτοκίων της Fed.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ΕΤΗ τα πήγε ακόμη καλύτερα, σημειώνοντας άλμα κοντά στα 1.680 δολάρια, δηλαδή άνοδο σχεδόν 6% από την Τρίτη, την ίδια ώρα.

Όλα τα altcoins συνεχίζουν να παραμένουν στο πράσινο, με το AVAX της Avalanche να ανεβαίνει σχεδόν 15%, το MATIC της Polygon πάνω από 13% και τα Cosmos (ATOM) και Aptos (APT) από 10% έκαστο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.