Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Το πάρτυ έληξε και τα κρυπτονομίσματα γύρισαν στα επίπεδα των αρχών της εβδομάδας

  • Home
  • Crypto News
  • Το πάρτυ έληξε και τα κρυπτονομίσματα γύρισαν στα επίπεδα των αρχών της εβδομάδας

Παρά τη βουτιά των τιμών χθες, η αισιοδοξία συνέχισε να διαχέεται στις αγορές κρυπτογράφησης, μία ημέρα μετά την ήπια αύξηση των τιμών της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, η οποία δεν εξέπληξε τους παρατηρητές της νομισματικής πολιτικής.

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin διαπραγματευόταν πρόσφατα λίγο πάνω από τα 23.400 δολάρια, σημειώνοντας πτώση 1,8% τις τελευταίες 24 ώρες, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται αρκετά πάνω από τη στήριξη της περασμένης εβδομάδας κοντά στα 23.000 δολάρια.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Το ether είχε παρόμοια πορεία κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς υποχώρησε κατά περίπου 2%, κάτω από τα 1.650 δολάρια.

Άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα υποχώρησαν χθες σε αρνητικό έδαφος. Το APT, το token του blockchain του επιπέδου 1 Aptos, σημειώνει πτώση σχεδόν 8% ενώ εξαίρεση αποτελεί το DOT της Polkadot, το οποίο σημειώνει άνοδο περίπου 4%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.