Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

To bitcoin δεν καταφέρνει να κρατήσει τα 23.000

  • Home
  • Crypto News
  • To bitcoin δεν καταφέρνει να κρατήσει τα 23.000
Bitcoin (BTC)

To bitcoin δεν κατάφερε να κρατηθεί πάνω από την τελευταία του στήριξη των 23.000 δολαρίων και έχει πέσει σήμερα κάτω από τα 22.800.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Σε αντίστοιχη μοίρα βρίσκεται και το ether, το οποίο κατάφερε μεν να κρατηθεί πάνω από τη σημαντική στήριξη των 1.600 δολαρίων, αλλά σημειώνει πτώση της τάξεως του 2,5%. Η Bernstein σημειώνει επίσης ότι ο πληθωρισμός του νομίσματος παραμένει αρνητικός για πάνω από δύο εβδομάδες, με την προσδοκία περαιτέρω αποπληθωρισμού με περισσότερη δραστηριότητα και ζήτηση στην αλυσίδα, καθώς ο επόμενος μεγάλος καταλύτης παραμένει η αναβάθμιση της Σαγκάης – που αναμένεται στα μέσα Μαρτίου – και θα επιτρέψει να αναληφθούν τα staked ETH.

Όλα τα altcoins βρίσκονται επίσης στο κόκκινο έχοντας υποχωρήσει από τα ξημερώματα, με το APT της Aptos, έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της κρυπτο-αγοράς τον τελευταίο καιρό να έχει υποχωρήσει σχεδόν 10%, κάτω από τα 15 δολάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ. 

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.