Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα το bitcoin

  • Home
  • Crypto News
  • Συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα το bitcoin

Bitcoin (BTC)

Το Bitcoin «χώνεψε» τις τελευταίες εξελίξεις και διατηρήθηκε σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας γύρω από την τρέχουσα στήριξή του, κάτω από τα 23.000 δολάρια, καθώς διαπραγματευόταν στα 22.740 δολάρια, σημειώνοντας πτώση 1,9% τις τελευταίες 24 ώρες. Η πρόσφατη ανάπαυλα του ακολουθεί μια εξαιρετική άνοδο τον περασμένο μήνα την οποία θα θυμόμαστε για καιρό.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Εν τω μεταξύ, το ether ακολούθησε το παράδειγμα του bitcoin, διατηρώντας την πιο πρόσφατη στήριξή του άνετα πάνω από τα 1.600 δολάρια, αν και υποχώρησε πάνω από 2%, στα 1.634 δολάρια.

Τα περισσότερα altcoins βρίσκονται επίσης στο κόκκινο, με το Aptos (APT) να έχει βυθιστεί πάνω από 8%, ενώ εξάιρεση αποτελούν τα MATIC (Polygon) και LINK (Chainlink), τα οποία σημειώνουν άνοδο 4% και 6%, αντίστοιχα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coinbase αναφέρει «φήμες» ότι η SEC μπορεί να απαγορεύσει το Crypto Staking για τους πελάτες λιανικής

Ο διευθύνων σύμβουλος της Coinbase Brian Armstrong λέει ότι έχει ακούσει φήμες ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ θα ήθελε να απαγορεύσει στους επενδυτές λιανικής να ασχολούνται με το staking κρυπτονομισμάτων, την τεχνική δημιουργίας εισοδήματος στον πυρήνα της λειτουργίας των αλυσίδων μπλοκ, συμπεριλαμβανομένου του Ethereum.

Ενώ οι υποψίες του Armstrong μπορεί να εκπλήξουν πολλούς στον κλάδο, ο πρόεδρος της SEC, Gary Gensler έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι τα κρυπτονομίσματα που επιτρέπουν το staking θα μπορούσαν να ταξινομηθούν ως κινητές αξίες σύμφωνα με το τεστ Howey – παρόλο που το ΕΤΗ έχει χαρακτηριστεί ως εμπόρευμα από την αδελφή ρυθμιστική αρχή της SEC, την CFTC.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.