Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Τα σχόλια της Fed συνεχίζουν να πιέζουν τη Wall Street

  • Home
  • Market News
  • Τα σχόλια της Fed συνεχίζουν να πιέζουν τη Wall Street

Ο πρόεδρος της Fed Minneapolis, Neel Kashkari, δήλωσε ότι υπάρχουν ελάχιστες ενδείξεις ότι οι αυξήσεις των επιτοκίων που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είχαν μεγάλη επίδραση στην αγορά εργασίας, οπότε η FOMC πρέπει να κάνει περισσότερα για να φέρει την ισορροπία.  Επίσης, ο Διοικητής της Fed, Christopher Waller, δήλωσε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη συγκράτηση του πληθωρισμού και ότι η Fed ίσως χρειαστεί να διατηρήσει τα επιτόκια υψηλότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό,τι αναμένουν ορισμένοι.

Δείκτες

Ο S&P 500 ($SPX) έκλεισε την Τετάρτη με πτώση 1,11%, ο βιομηχανικός Dow Jones ($DOWI) με πτώση 0,61% και ο Nasdaq 100 ($IUXX) με πτώση 1,83%.

Όλοι οι κλάδοι του S&P 500 έκλεισαν επίσης αρνητικοί με μεγαλύτερο χαμένο αυτόν των Τηλεπικοινωνιών.

Μετοχές

Η Lumen Technologies (LUMN) έκλεισε με πτώση άνω του 20% για να ηγηθεί των χαμένων στον S&P 500 μετά την πρόβλεψη για προσαρμοσμένα EBITDA 4,6 έως 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το σύνολο του έτους, κάτω από την εκτίμηση των 5,15 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Alphabet (GOOGL) έκλεισε με πτώση άνω του 7% μετά από αναφορές ότι το πρόσφατα λανσαρισμένο chatbot τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας, Bard, παρείχε λανθασμένες απαντήσεις.

Η Illumina (ILMN) έκλεισε επίσης με πτώση άνω του 7% για να ηγηθεί των χαμένων στον Nasdaq 100 μετά την πρόβλεψη για προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή για το σύνολο του έτους ύψους 1,25-1,50 δολάρια, πολύ κάτω από το consensus των 1,70 δολαρίων.

Η Fox Corp (FOXA), από την άλλη, έκλεισε με άνοδο άνω του 4% μετά την ανακοίνωση εσόδων δ’ τριμήνου ύψους 4,61 δισεκατομμυρίων δολαρίων, υψηλότερα από το consensus των 4,57 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η CVS Health (CVS), τέλος, έκλεισε με άνοδο άνω του 3% μετά την πρόβλεψη εσόδων για το σύνολο του έτους ύψους 332,7 – 338,5 δισ., πολύ πάνω από το consensus των 324,87 δισ.

Ομόλογα

Τα 10ετή ομόλογα Μαρτίου (ZNH23) έκλεισαν με άνοδο 5,5 μ.β. και η απόδοση των 10ετών υποχώρησε κατά 2,5 μ.β., στο 3,649%.

Για ενημέρωση σχετικά με το αμερικανικό χρηματιστήριο σήμερα και άλλες μετοχές χρηματιστηρίου, μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.