Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Τα κρυπτονομίσματα που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη ξεπερνούν κατά πολύ το Bitcoin

  • Home
  • Crypto News
  • Τα κρυπτονομίσματα που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη ξεπερνούν κατά πολύ το Bitcoin
Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) και Altcoins

Μετά από μερικές μέρες τις οποίες πέρασε κάτω από το κρίσιμο σημείο των 23.000 δολαρίων, το bitcoin χθες το ξεπέρασε και πάλι και σήμερα «κάθεται» άνετα στα 23.200.

Το ether επίσης ξεπέρασε τα 1.650 δολάρια και το βρίσκουμε σήμερα στα 1.670. Σχεδόν όλα τα altcoins βρίσκονται επίσης στο πράσινο, με τα ADA (Cardano), APT (Aptos), DOT (Polkadot), CRO (Crypto.com) να σημειώνουν άνοδο άνω του 2%.

Γιατί ανεβαίνουν τα tokens τεχνητής νοημοσύνης;

Οι αγορές κρυπτογράφησης είναι γνωστό ότι τροφοδοτούνται από ό,τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η τεχνητή νοημοσύνη (AI) είναι η τελευταία τάση.

Ως αποτέλεσμα, τα tokens που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη έχουν αυξηθεί κατά μέσο όρο 80% μόνο την τελευταία εβδομάδα, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Μεγάλο μέρος της πρόσφατης αύξησης φαίνεται πως προέκυψε μετά τη δημόσια κυκλοφορία του chatbot ChatGPT και του λογισμικού παραγωγής εικόνων Dall E στα μέσα του 2022. Και τα δύο είναι παραδοσιακά λογισμικά που δεν χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα ή blockchain και δρομολογήθηκαν από την OpenAI, η οποία πρόσφατα συγκέντρωσε 10 δισεκατομμύρια δολάρια από τη Microsoft σε αποτίμηση 29 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.