Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Πέριξ του αμετάβλητου bitcoin και ether καθώς συνεχίζεται ο σάλος της SEC

  • Home
  • Crypto News
  • Πέριξ του αμετάβλητου bitcoin και ether καθώς συνεχίζεται ο σάλος της SEC

H Binance παίρνει πολλή «αγάπη» από τις ρυθμιστικές αρχές τη σημερινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στέλνοντας το BNB 6,5% κάτω, καθώς οι ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ παρακολουθούν στενά την κρυπτο-αγορά αυτές τις μέρες και το σταθερό νόμισμα BUSD της Binance είναι ο τελευταίος τους στόχος.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) πρόκειται να υποβάλει αναγκαστική συμμόρφωση κατά της Paxos, του εκδότη του BUSD, καθώς θεωρεί το stablecoin αξιόγραφο. Η Paxos με τη σειρά της δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί σθεναρά τον εαυτό της και το θέμα θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Οι επενδυτές δεν αντιδρούν καλά, με τις αποσύρσεις από το Binance να αυξάνονται κατακόρυφα, σύμφωνα με τα on-chain δεδομένα.

Σε αυτό το κλίμα, το bitcoin και το ether κινούνται πέριξ των χθεσινών επιπέδων, ενώ τα περισσότερα altcoins βρίσκονται στο πράσινο με κάποια, όπως το APT της Aptos, να σημειώνουν έως και διψήφια άνοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.