Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Με αισιοδοξία αναμένει την ανακοίνωση του ΔΤΚ η Wall Street

  • Home
  • Market News
  • Με αισιοδοξία αναμένει την ανακοίνωση του ΔΤΚ η Wall Street

Τα ομόλογα βρήκαν στήριξη τη Δευτέρα λόγω της κάλυψης βραχυπρόθεσμων τίτλων εν όψει της μηνιαίας έκθεσης για τον ΔΤΚ των ΗΠΑ την Τρίτη, η οποία αναμένεται να δείξει συγκράτηση των τιμών καταναλωτή στα προηγούμενα επίπεδά τους.

Δείκτες

Ο S&P 500 ($SPX) έκλεισε τη Δευτέρα με άνοδο 1,14%, ο βιομηχανικός Dow Jones ($DOWI) με άνοδο 1,11% και ο Nasdaq 100 ($IUXX) με άνοδο 1,60%.

Όλοι σχεδόν οι κλάδοι του S&P 500 έκλεισαν επίσης θετικοί με μαγαλύτερο κερδισμένο αυτόν της Πληροφορικής Τεχνολογίας, και μόνη εξαίρεση αυτόν ης Ενέργειας.

Μετοχές

Η Generac Holdings (GNRC) έκλεισε με άνοδο άνω του 4% αφού η Truist δήλωσε ότι η μετοχή φαίνεται ώριμη για έναν ακτιβιστή επενδυτή μετά την περσινή πτώση της μετοχής κατά 71%.

Η Microsoft (MSFT) έκλεισε με άνοδο άνω του 3% για να ηγηθεί των κερδισμένων στον Dow Jones Industrials, αφού η Stifel αύξησε την τιμή-στόχο της μετοχής στα 290 δολάρια από 275 και δήλωσε ότι το οικονομικό έτος 2024 είναι κατάλληλο για πιο συνεπή αποτελέσματα, καθώς η ανάπτυξη του Azure πιθανότατα θα σταθεροποιηθεί.

Η Expedia Group (EXPE) έκλεισε επίσης με άνοδο άνω του 3% μετά την αύξηση της τιμής-στόχου της Argus Research για τη μετοχή στα 125 από 104 δολάρια.

Η Booking Holdings (BKNG) έκλεισε και αυτή με άνοδο άνω του 3% αφού η Deutsche Bank αύξησε την τιμή-στόχο για τη μετοχή στα 2.910 από 2.370 δολάρια.

Η Ralph Lauren (RL) έκλεισε με άνοδο άνω του 3% μετά την αναβάθμιση της μετοχής από την Bank of America σε buy από neutral με τιμή-στόχο τα 145 δολάρια.

Οι μετοχές ενέργειας και οι πάροχοι ενεργειακών υπηρεσιών, από την άλλη, δέχθηκαν πιέσεις μετά την πτώση των τιμών του αργού, όταν το Bloomberg News ανέφερε ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να πουλήσουν 26 εκατομμύρια βαρέλια αργού από το Στρατηγικό Απόθεμα Πετρελαίου (SPR) για παράδοση μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου. Ως αποτέλεσμα, η ConocoPhillips (COP) και η APA Corp (APA) έκλεισαν με πτώση άνω του 2%, οι Marathon Oil (MRO), Occidental Petroleum (OXY) και Exxon Mobil (XOM) με πτώση άνω του 1%, και η Chevron (CVX) με πτώση 0,56% για να ηγηθεί των χαμένων του Dow Jones Industrials.

Ομόλογα

Τα 10ετή ομόλογα Μαρτίου (ZNH23) έκλεισαν με άνοδο 3 μ.β. και η απόδοση των 10ετών μειώθηκε κατά 1,7 μ.β., στο 3,715%.

Για ενημέρωση σχετικά με το αμερικανικό χρηματιστήριο σήμερα και άλλες μετοχές χρηματιστηρίου, μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.