Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

To bitcoin ψάχνει για νέα στήριξη αφού έχασε για τα καλά τις 23.000

  • Home
  • Crypto News
  • To bitcoin ψάχνει για νέα στήριξη αφού έχασε για τα καλά τις 23.000
Bitcoin (BTC)

Καθώς η Ασία ξεκίνησε την εργάσιμη εβδομάδα, το Bitcoin έπεσε στα 21.580 δολάρια αφήνοντας για τα καλά πίσω του το ορόσημο των 23.000, όπου είχε «βολευτεί» τις τελευταίες 3 εβδομάδες περίπου.

Ψάχνοντας για στήριξη, το bitcoin «χωνεύει» επίσης τις ρυθμιστικές εξελίξεις. Την περασμένη εβδομάδα, η Kraken – αλλά όχι η Coinbase – τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30 εκατομμυρίων δολαρίων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) για την υπηρεσία crypto staking. Η Wall Street Journal αναφέρει επίσης ότι η Paxos είναι η επόμενη στη λίστα με τα χτυπήματα της SEC, καθώς στοχεύει το σταθερό νόμισμα Binance USD.

Ethereum (ETH) και Altcoins

Και το ΕΤΗ έχει υποχωρήσει κατά 3,33% κάτω από τα 1.500 δολάρια, στα 1.485, ενώ και τα υπόλοιπα altcoins συνεχίζουν την πτώση της προηγούμενης εβδομάδας, με τα MATIC (Polygon) και GMT (Stepn) να σημειώνουν πτώση άνω του 10% έκαστο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.