Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Η ανακοίνωση του CPI δεν φαίνεται να επηρέασε την κρυπτο-αγορά

  • Home
  • Crypto News
  • Η ανακοίνωση του CPI δεν φαίνεται να επηρέασε την κρυπτο-αγορά

Ένα ευρύ θέμα κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους ήταν η συσχέτιση μεταξύ της αγοράς κρυπτογράφησης, του δείκτη τιμών καταναλωτή και των μετοχών. Η έκθεση του ΔΤΚ της Τρίτης, η οποία έδειξε ότι ο ΔΤΚ του Ιανουαρίου επιβραδύνθηκε με μικρότερο ρυθμό από τον αναμενόμενο, συγκλόνισε την αγορά, αλλά το bitcoin συνέχισε την ανοδική του πορεία.

Έτσι, ξεπέρασε και πάλι τα 22.450 δολάρια οδεύοντας ολοταχώς στην πρότερη πολύ σημαντική του στήριξη στις 23.000. Το ether επίσης ξεπέρασε και πάλι αρκετά τα 1.500 δολάρια και αυτό σε μια προσπάθεια να επιστρέψει στην στήριξη των 1.600 δολαρίων.

Τα altcoins βρίσκονται επίσης σε θετικό κλίμα, με ιδιαίτερη μνεία στο ΑDA, το οποίο έχει σημειώσει άνοδο άνω του 7% καθώς μια αναβάθμιση για τη βελτίωση της ασφάλειας και των χαρακτηριστικών διαλειτουργικότητας στην αλυσίδα μπλοκ Cardano τέθηκε σε λειτουργία τις πρώτες πρωινές ώρες της Ασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.