Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Οι πιστωτές της Voyager κλητεύουν τον Sam Bankman-Fried και άλλα πρώην στελέχη της FTX και της Alameda

  • Home
  • Crypto News
  • Οι πιστωτές της Voyager κλητεύουν τον Sam Bankman-Fried και άλλα πρώην στελέχη της FTX και της Alameda

Η Δευτέρα ήταν αργία στις ΗΠΑ προς τιμήν της Ημέρας των Προέδρων, αλλά η κρυπτογράφηση δεν κοιμάται ποτέ.

Έτσι, το bitcoin άνοιξε την ημέρα στην Ασία με άνοδο 1,9% στα 24.815 δολάρια, ενώ το ether σημειώνει ελαφριά πτώση στα 1.677 δολάρια.

Οι πιστωτές της Voyager κλητεύουν τον Sam Bankman-Fried και άλλα πρώην στελέχη της FTX και της Alameda

Κορυφαία στελέχη της FTX και της Alameda Research έχουν κλητευθεί από την επιτροπή μη εξασφαλισμένων πιστωτών της Voyager Digital και αναμένεται να εμφανιστούν την επόμενη εβδομάδα για εξ αποστάσεως κατάθεση ενώ και ο Bankman-Fried και άλλα στελέχη της εταιρείας κλήθηκαν επίσης την περασμένη εβδομάδα από τους διαχειριστές της πτώχευσης της FTX.

Οι δικηγόροι των πιστωτών της Voyager διερευνούν την προσπάθεια της FTX να διασώσει τον δανειστή κρυπτογράφησης Voyager Digital όταν πτώχευσε τον Ιούλιο του 2022. Εκείνη την εποχή, οι δικηγόροι που εκπροσωπούσαν τον πτωχευμένο δανειστή κρυπτογράφησης είχαν απαντήσει στην πρόταση της FTX, χαρακτηρίζοντάς την ως προσφορά χαμηλής τιμής, μασκαρεμένη ως ο ιππότης πάνω στο άλογο.

Τελικά, η Binance.US κέρδισε την προσφορά για τα περιουσιακά στοιχεία της Voyager, και στα μέσα Ιανουαρίου, ένας δικαστής των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσει η συμφωνία.

Πρόσφατα αναφέρθηκε επίσης ότι ο Nishad Singh, ο πρώην διευθυντής μηχανολογίας της FTX, τον οποίο η Voyager κλητεύει επίσης, σχεδιάζει να δηλώσει ένοχος για κατηγορίες απάτης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το blockchain, τι είναι τα κρυπτονομίσματα και πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα μεταβείτε εδώ.

Για τη συνεχή σας live ενημέρωση επισκεφθείτε το OT Markets Live και συντονιστείτε για το καθημερινό σχόλιο στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στον «Αντικριστή» του Οικονομικού Ταχυδρόμου.