Καλώς ήρθατε στην Trader24!
Trader24Trader24Trader24
2112346676
tr24@hfeu.com
Παλαιό Φάληρο

Kraft Heinz Company: Παραμένει ελκυστικός επενδυτικός προορισμός

  • Home
  • US Markets
  • Kraft Heinz Company: Παραμένει ελκυστικός επενδυτικός προορισμός

H μετοχή της Kraft Heinz (NASDAQ:KHC) συμπεριφέρθηκε αμυντικά στο πρόσφατο δύσκολο κομμάτι της Wall Street, χάνοντας “μόλις” 5% από τις αρχές του έτους, παρουσιάζοντας μια εικόνα μεσοπρόθεσμης συσσώρευσης.

Τα τρέχοντα επίπεδα των 34 δολαρίων συνιστούν τη στήριξη από όπου θα δικαιολογείτο μια αντίδραση, αρχικά προς τα 36 που οριοθετούν το πτωτικό βραχυπρόθεσμο σκέλος, και έπειτα προς τα 45 που λειτουργούν ως μεσοπρόθεσμη αντίσταση εντός του προαναφερθέντος σχηματισμού. Η έξοδος από αγοραστικές θέσεις βρίσκεται κάτω από τα 32,80 σε ημερήσιο κλείσιμο, κάτι που θέλει την προσοχή του, διότι ενδεχόμενη απώλεια του επιπέδου θα ανοίξει τον δρόμο για το επίπεδο των 20 δολαρίων.

Χρηματοοικονομικά, η εταιρεία δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει υφεσιακά προβλήματα, καθώς διατηρεί σταθερό τζίρο για τουλάχιστον 7 τρίμηνα με μεταβολές +-2% πέριξ των 6,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προσδίδοντας εξάλλου και ένα βαρύ εταιρικό προφίλ. Η κερδοφορία επίσης δεν παρουσιάζει έντονες αυξομειώσεις, ωστόσο έντονα επηρεασμένη από την εποχικότητα και αχίλλειο πτέρνα το δ’ τρίμηνο κάθε έτους. Η μερισματική απόδοση είναι ικανοποιητικότατη, στο 4,72% ετήσιο, με payout ratio άνω της μονάδας στο 130,43%, με λόγο τιμής προς κέρδη ανά μετοχή στο 27,65.

Για δωρεάν τεχνική ανάλυση μετοχών, το αμερικανικό χρηματιστήριο σήμερα και άλλες μετοχές χρηματιστηρίου, μεταβείτε εδώ.

Δείτε όλες μας τις αναλύσεις και στο OT Markets.